Uránusz long dohányzóasztal

Uránusz long dohányzóasztal
140 x 50 cm és 30 cm magas
Egyedi méretben és színben is rendelhető.

Uránusz long dohányzóasztal - a letisztult formák dícsérete.

A MAX City lakberendezési bevásárlóközpontban, a RIO art & design üzletben, a földszinten rendelhető meg.


Egyedi méretben és színben is rendelhető termék.Az Uránusz long dohányzóasztal termékjellemzői

Az Uránusz long dohányzóasztal letisztult formájú, egyedi megjelenésű dohányzóasztal. Hosszúkás formája különösen kanapék előtt mutat nagyon jól, de sarok ülőgarnitúrák elé is tehetjük. Az asztal magassága az üzletünkben kiállított modern formavilágú ADA és Tom Tailor ülőgarnitúrák ülőmagasságához igazodik, ami 35-55 cm ülésmagasságú. Amennyiben más magasságban szeretnék, megoldható. Az asztal egyedi méretben is készülhet.

A dohányzóasztal anyaga: fafurnér. A furnér lehet bükk vagy tölgyfa anyagból, melyet sokféle színre lehet pácolni. Dió furnéros anyagból is készülhet az asztal, ez magasabb árú a bükk és tölgyhöz képest. A pácolás például sötét dió, antik dió, wenge, cseresznye és világos dió lehet, de egyedi színben is lehet rendelni ezt a dohányzóasztalt. A szín kiválasztásában szakértő kollegáink segítenek. A fotón lévő asztal anyaga bükk, színe wenge.

A dohányzóasztal mérete: 130 x 60 cm és 30 cm magasságú. Az asztal lapja 10 cm vastagságú fafurnéros anyag. Az asztal egyedi méretben is készülhet.

További Uránusz dohányzóasztalainkat ide kattintva tekintheti meg.Hogyan rendelhető meg a dohányzóasztal?

  • Üzletünkben megtekinthető és kipróbálható a termék.
  • Egyedi méretre, színre kérjen előzetesen, elérhetőségeink bármelyikén, árajánlatot!
  • Rendeljen üzletünkben vagy e-mailen keresztül!


Válasszon a dohányzóasztalhoz szőnyeget vagy nézze meg dísztárgy-kínálatunkat!

Átlag: 5 (1 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.