ADA FLEXY nyitható kanapé

Az ADA Flexy kanapé csak Nyugat-Európa pár országában és már mi üzletünkben is rendelhető modell. Csak a RIO art & design bútorstúdióban, a Max Cityben lévő, földszinti üzletben kipróbálható az ülőgarnitúra.

„Arany M” minősítés„Arany M” minősítés – Ez az ADA ülőgarnitúra, kanapé „Arany M” minősítéssel rendelkező, bevizsgált termék, amely a legmagasabb minőségi, biztonsági és környezet- és egészségvédelmi követelményeknek (egészséges lakás) is megfelel. A bútorprogram megfelel a RAL-GZ 430/3,4,5 minőségi és vizsgálati rendeleteinek.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

Az ADA Flexy nyitható kanapé tulajdonságai

Az ADA Flexy egy több méretű, nyitható kanapé, amely helytakarékos és kényelmes, bal és jobb oldalas sarokverzióban is rendelhető. Bármelyiket könnyen kétszemélyes ággyá lehet alakítani. Egy kisebb helyiségbe akár 148 x 85 cm-es (fekvőfelület 140 x 200 cm), 170 x 85 cm-es (fekvőfelület 160 x 200 cm) méretben is választható.

Vidám színű, vízzel könnyen lemosható szövettel ideális darabja lehet egy gyerekszobának és az ágyfunkciónak köszönhetően, nem okoz többé problémát például egy zsúrra érkező kis vendégek elszállásolása sem.

Kisebb garzonlakásban sem foglalja a teret, a nyolcféle karfa közül könnyű megtalálni az ideális formájút, még akkor is, ha mindegyik más karaktert kölcsönöz a bútornak. Nagyobb terekbe 255 x 203 cm (fekvőfelület 240 x 200 cm) méretű, L alakú sarokkanapét is kérhetünk. Ha teljes szettet szeretnénk, a kanapéhoz vásárolhatunk fotelt és puffot, de külön kapható a fotel egyszemélyes, ággyá alakítható változata is.

ADA Flexy nyitható kanapé teljesen zárt állapotban  ADA Flexy nyitható kanapé félig nyitott állapotban  ADA Flexy nyitható kanapé teljesen nyitott állapotban párnákkal  ADA Flexy nyitható kanapé teljesen nyitott állapotban

Praktikum és design egy garnitúrában

Az ADA Flexy praktikumai összefoglalva: sarok és kanapé formában, több méretben rendelhető, akár egyszemélyes ággyá alakítható fotelként is. A 44 cm-es ülésmagasság és az 54 cm-es ülésmélység, valamint a kényelmes háttámla miatt közkedvelt kanapé az idősebb generáció körében is. A méretet és a kinézetet a karfák is befolyásolják, a nyolcféle karfa különböző szélességű, de megoldható a karfa nélküli változat kivitelezése is az adott kanapénak. Ilyenkor a karfa nélküli oldalra kárpitozott „lapot”, blendét helyeznek.

A vendégágy funkció miatt kisebb lakásokba ajánljuk, mivel ennek köszönhetően egy franciaágy helyén is spórolhatunk. A bőséges szövetválasztékban mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő anyagot.

ADA Flexy nyitható kanapé piros színben ADA Flexy nyitható kanapé sárga színben

Az ADA Flexy ülőgarnitúrához választható formai és funkcionális elemek

 • 6-féle sarokmegoldás
 • 4-féle kanapé
 • ágyfunkció
 • fotel
 • fotelágy
 • puff
 • 8-féle karfa
 • blende

Az ADA Flexy kanapé belső szerkezeti felépítése

Háromféle keménységű ülőfelületet lehet kérni. A kanapé alapját Nosag hullámrugós felület képezi. Erre a kerül a poliéter alapú hideghab, ami igen sokáig megőrzi formáját vagy felár ellenében választható RG 40 vagy RG 50 hideghab. A kárpitozás alatt pedig még egy speciális kárpitréteg található.

Egyedi összeállítás, egyedi árakkal.

A terméket teljesen egyedi összeállításban is tudjuk biztosítani. Ebben szakértő kollegák állnak rendelkezésére. Az egyedi összeállítások, méretek és igények gyors megvalósítása érdekében javasoljuk, hogy:

 1. Jöjjön el üzletünkbe és próbálja ki az ADA Flexy ülőgarnitúrát!
 2. Az oldal tetején található, letölthető mérettáblázatunk segítségével válassza ki az Önnek megfelelő elemeket!
 3. Hívjon minket vagy írjon a részletes, személyre szabott árajánlatért!

Az ülőgarnitúrához választhat üzletünkben szőnyeget, dohányzóasztalt, lámpátszekrényt vagy tv-állványt, sőt dísztárgyakat is. Ha több információra lenne szüksége a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

MÉRETTÁBLÁZAT

A teljes mérettáblázat ide kattintva letölthető.

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 19:00
  Kedd 10:00 - 19:00
  Szerda 10:00 - 19:00
  Csütörtök 10:00 - 19:00
  Péntek 10:00 - 19:00
  Szombat 10:00 - 19:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP TERMÉKE

  Bella ággyá nyitható kanapé

  Bella ággyá nyitható kanapé

  * ágyazható és ágyneműtartós
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?