Cirze tükör 472684

157 300 Ft

Finom vonalak, szabályos ívek, elegancia és stílus, mind egy tükörben. A különleges Cirze tükör 472684 kifinomulttá varázsol bármilyen háló- vagy hotelszobát, de remekül mutat folyósokon és nappalikban is.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

Finom vonalak, szabályos ívek, elegancia és stílus, mind egy tükörben.

A Cirze tükör több különböző méretű, kör alakú tükör- és üveglapokból állnak, melyeknek feketére lakkozott MDF lap az alapja. Különleges, szabálytalan formát alkotva illeszkednek a lapok egymáshoz, mégis az összkép egyszerű, elegáns, igazi klasszikus hangulatot sugároz. Az üveglapok egy csillogó, arany színű lappal vannak bevonva, míg a tükrök a saját ezüstös fényükben ragyognak.

A kör szabályos vonalai miatt egyszerre mutat jól szögletes és íves berendezési tárgyakkal egyaránt. A tükör szépen kihangsúlyozza, ha a helyiségben más csillogó dísztárgy vagy bútor van. A meleg és a hideg színekben gazdag terekbe egyaránt illik. A meleg színű mesterséges fénnyel ellátott helyiségbe ajánljuk különösen.

A tükör az elegáns, klasszikus, vagy “glamour” stílusban berendezett tereket tesz teljessé. Mellette más dekoráció is jól mutathat, azonban önmagában is megállja a helyét. A termék nagy mérete ellenére, 59 cm x 120 cm, nem csak függőleges, hanem vízszintesen is felhelyezhető a falra.

Ez a különleges Cirze tükör kifinomulttá varázsol bármilyen háló- vagy hotelszobát, de remekül mutat folyósokon és nappalikban is.

Nézzen szét egyéb termékeink, például lámpáink között! Remek kiegészítője lehet egy szépen berendezett lakásnak egy jól megválasztott falióra vagy épp egy modern festmény. Ha termékeinkkel vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban merült fel kérdése, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal online vagy akár személyesen az üzletünkben! Látogasson el Facebook és Instagram oldalunkra is!

MÉRETTÁBLÁZAT

A tükör méretei:

  • Magasság: 120 cm
  • Szélesség: 59 cm
  • Vastagság: 2 cm
  • Súly: 6,2 kg

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

    Visszahívást kér:

    Hírlevél feliratkozás:

    Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

    Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

    Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

    Termék galéria

    ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

    ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

    Hétfő 10:00 - 20:00
    Kedd 10:00 - 20:00
    Szerda 10:00 - 20:00
    Csütörtök 10:00 - 20:00
    Péntek 10:00 - 20:00
    Szombat 10:00 - 20:00
    Vasárnap 10:00 - 19:00

    A HÓNAP ÚJ MODELLJE

    MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

    MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

    * rendkívül kedvező ár
    * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
    * elemekből összeállítható
    * motorosan állítható fejtámlák
    Tovább a termékre

    Miért érdemes nálunk vásárolni?