DUNA ÉTKEZŐASZTAL

A Duna étkezőasztal inkább a kisebb terekbe érvényesül jól és azért ajánljuk, mert ez egy kisebb típusú nyitható asztal, ami bővíthető, ha az szükséges.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A Duna étkezőasztal modern formája jól illeszkedik minden étkezőbe és konyhába.

A Duna étkezőasztal inkább a kisebb terekbe érvényesül jól és azért ajánljuk, mert ez egy kisebb típusú nyitható asztal, ami bővíthető, ha az szükséges. 130 x 80 cm összecsukott állapotban, kinyitva pedig 180 x 80 cm asztalt kapunk. Az asztal anyaga tömörfa és rétegelt bükkfa keveréke.

A Duna étkezőasztal különböző színekre pácolva rendelhető, így tökéletesen illeszkedik már meglévő bútorokhoz is. Világos dió, sötét és antik dió, cseresznye, wenge és a tea szín, az, amely a vásárlók kérései között a leggyakrabban előforduló szín. Lakozása selyemfény. Pácolás nélkül is rendelhető az asztal, csak lakkozva. Ez a kezelési mód kiemeli a fa mintázatát, nem rejti azt el semmilyen pác, így szépen kirajzolódik és nagyon elegáns felületet képez.

Vásárlóink nagyon kedvelik és ki is használják cégünk egyedi szolgáltatását, hogy az étkezőasztalaink szinte bármilyen egyedi színben is rendelhetőek. Ez azért előnyös, mert meglévő bútorok, tálalók, székek színéhez tudjuk igazítani az étkezőasztal színét. A teljes elégedettség és kiszolgálás érdekében a vásárló által hozott egyéni páccal is rendelhető az asztal. Több ezer színből lehet választani, amihez készséggel ajánlunk pácokkal foglakozó cégeket, ahol lehetőségük van a vállalkozó szellemű vásárlóknak a teljesen egyedi szín kiválasztására.

A Duna étkezőasztal méretei:

Az étkezőasztal összecsukott állapotban 130 x 80 cm és 78 cm magas. Kinyitott állapotban 180 x 80 cm és 78 cm magas.

Válasszon az étkezőasztal mellé széket, szőnyeget vagy nézze meg dísztárgy-kínálatunkat! Ha több információra lenne szüksége a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

MÉRETTÁBLÁZAT

Az étkezőasztal összecsukott állapotban 130 x 80 cm és 78 cm magas. Kinyitott állapotban 180 x 80 cm és 78 cm magas.

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?