Bella ülőgarnitúra vendégággyal ágyneműtartóval


30% kedvezménnyel rendelhető

A Bella ülőgarnitúra vendégággyal ágyneműtartóval nagyon sokféle színben megvásárolható törökbálinti bemutatótermünkben. Vendégággyal, vagy mindennapos alvásra alkalmas ággyal rendelhető kanapé. Beépített ágy nélkül is kérhető. Ha nem szükséges bele egyik típusú ágy sem, akkor az ára sokkal kedvezőbb. A fenti akciós ár S2 szövetekkel értendő.

255*170 cm-es ágyneműtartóval és vendégággyal, S2. szövettel: 600.000 Ft helyett, 420.000 Ft

Balaton festmény:

 • 190 x 80 cm méretben 357.000 Ft helyett 257.000 Ft.
 • 140 x 60 cm 180 000 Ft helyett -20%-kal 144 000 Ft.
 • 210 x 90 cm 395 000 Ft helyett -35%-kal 256 000 Ft.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A Bella ülőgarnitúra vendégággyal ágyneműtartóval sokféle színben rendelhető.

A Bella ülőgarnitúra vendégággyal ágyneműtartóval nevű termékünk nevéből adódóan vendégággyal vagy mindennapos alvásra alkalmas ággyal rendelhető kanapé. Természetesen beépített ágy nélkül is kérhető, így, ha nem szükséges bele egyik típusú ágy sem, akkor az ára is sokkal kedvezőbb.

A vendégágyas funkció mellett ágyneműtartó is kérhető bele. Illetve a komolyabb kényelem érdekében fejtámasszal és puffal, illetve fotellel is ki tudjuk egészíteni, hogy egy jól funkcionáló fiatalosan modern bútorszettet kapjunk. Többféle minőségű ágy kérhető a Bella ülőgarnitúra vendégággyal ágyneműtartóval nevű kanapéba, attól függően, hogy ki mennyit szeretné használni.

Ha csak vendégágyként használnánk ezt a kanapét, akkor van egyszerűbb olcsóbb  megoldásunk. Abban az esetben, ha minden nap szeretnénk aludni rajta, akkor a strapabíróbb ágyszerkezetű megoldást ajánljuk. Ebben az esetben a Bella ülőgarnitúra belsejéből egy „igazi” matrac gördül ki, amelynek fekvőfelülete lehet 140 x 200 cm és 160 x 200 cm méretű is.

Igény szerint, keskenyebb és szélesebb, karfával is választható,

így szükség esetén, kis lakásokban még a hellyel is tudunk takarékoskodni. Fejtámla, puff és fotel is rendelhető a Bella ülőgarnitúrához. A termékhez passzoló puff kétféle méretben kapható és nagy előnye, hogy lehet akár tárolós változatú is. De, ha van elég hely és nincs szükség plusz tárolóra, akkor ez a puff is lehet csak sima lábtartós puff.

Vásárlóink több száz kárpitból választhatnak, szinte nincs olyan szín, ami nem található meg nálunk. Ráadásul a kárpitok különböző típusúak. Bársonyostól a naturális hatású szövetekig minden megtalálható. Most pedig már webáruházunk felületén is megtekinthetők színmintáink egy része.

De az ülőgarnitúrához választhat bemutatótermünkben

Ha több információra lenne szüksége ezzel a termékkel kapcsolatban, keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

MÉRETTÁBLÁZAT

Fekvőfelülete lehet 140 x 200 cm és 160 x 200 cm méretű is.

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

  A TERMÉKCSALÁD TOVÁBBI TAGJAI

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?