Miami vendégágyas ülőgarnitúra


30% kedvezménnyel rendelhető

A Miami vendégágyas ülőgarnitúra jobbos és balos formában is rendelhető ülőgarnitúra. Fejrészelemei le és fel hajthatók. A garnitúrába vendégágy bele van építve. Több száz féle színben rendelhető.

275*210 cm  L alakú ülőgarnitúra S2. szövettel: akciós ár: 528.400 Ft (754.900 Ft helyett)

 

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A Miami vendégágyas ülőgarnitúra egy olyan L alakú ülőgarnitúra, amely masszívan hozza a Miami-életérzést is.

Ehhez a feelinghez szorosan hozzátartozik a topmodellek cipősarkainak kopogása, a naplementekor vörösen izzó horizont és a beach látképe. A tengerpart és annak színei például stílusosan meg is jelennek a képen látható Miami ülőgarnitúra kialakításában. Így, aki akárcsak egy pillanatra is leül él az élet császárainak elit klubjában érezheti magát. De viccet félre téve nézzük mit mondhatunk erről az ülőgarnitúráról!

A Miami vendégágyas ülőgarnitúra jobbos és balos formában is rendelhető ülőgarnitúra,

amelynek a fejrészelemeit úgy alakították ki, hogy állítani tudjuk őket a saját méretünk és kényelmünk érdekében. Ez azt jelenti, hogy a fejtámlát le és fel is lehet hajtani. A nagy bulik és a vendégek sem idegenek a Miami életérzéstől és a Miami vendégágyas ülőgarnitúrától. Ezért jó hír az, hogy a garnitúrában vendégágy funkció is van, így a vendégek akár éjszakára is maradhatnak, ha éppen aludni támad kedvük.

Ha valakinek a napfény vagy a zöld növényzet jut eszébe Miamiról és nem a kék tenderpart, akkor több száz különböző típusú és színű kárpitból választhat, hogy a számára megfelelő és tetsző hangulatot vigye otthonába. Ennek az ülőgarnitúrának nem kicsik a méretei. Mert 275 x 210 cm helyre van mindenképpen szüksége.

Ha több ülőhelyre van szükségünk, mint, amit a garnitúra biztosít, akkor rendelhető hozzá puff akár kétféle méretben is. (62 x 62 cm vagy 102 x 62 cm méretben.)

Az L alakú garnitúrába van vendégágy, a puffba pedig lehet tárolót kérni.

Az ülőgarnitúrához választhat üzletünkben

Ha több információra lenne szüksége a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

Termék galéria

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

A TERMÉKCSALÁD TOVÁBBI TAGJAI

ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

Hétfő 10:00 - 20:00
Kedd 10:00 - 20:00
Szerda 10:00 - 20:00
Csütörtök 10:00 - 20:00
Péntek 10:00 - 20:00
Szombat 10:00 - 20:00
Vasárnap 10:00 - 19:00

A HÓNAP ÚJ MODELLJE

MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

* rendkívül kedvező ár
* 500-féle kárpitválasztási lehetőség
* elemekből összeállítható
* motorosan állítható fejtámlák
Tovább a termékre

Miért érdemes nálunk vásárolni?