Dueto fém kisasztal 273954

150 500 Ft

Nos, viccesen azt is mondhatnánk, hogy minden zsonglőr számára kötelező berendezési tárgy ez a Dueto fém kisasztal. A krómozott fémből készült Dueto fém kisasztal nagyon eredeti megoldással biztosítja kisasztal valódi funkcióját.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

Nos, viccesen azt is mondhatnánk, hogy minden zsonglőr számára kötelező berendezési tárgy ez a Dueto fém kisasztal.

A krómozott fémből készült Dueto fém kisasztal nagyon eredeti megoldással biztosítja kisasztal valódi funkcióját. A két asztallap felülete belső tükörfelület, ami tökéletesen kiegészíti a fém által biztosított stílust. A vékony fém lábak megfelelő stabilitást biztosítanak bárhol a nappali területén, így akár egyedi funkciója is lehet ennek a kisasztalnak, nem kell, hogy állandő helye legyen.

A Dueto kisasztal jól példázza, hogy van élet a kanapé elé állított dohányzóasztalon túl is! A legújabb trendek szerint például bátran párosíthatunk különböző fémszíneket. A képen látható arany fémvázas fotel is ezt erősíti. Gyakori megoldás az is, hogy a kanapé mellé egy kisebb lerakóasztalkát helyeznek (akár mindkét oldalra, szimmetrikusan). Ezen a kisasztalon még egy nagyobb, dekoratív cserepes növény vagy esetleg vázába tett vágott virág is kellemes, üde látványt nyújt.

Ez a kisasztal még arra is tökéletes, ha egy tavaszi vagy nyári napon kiköltözünk az erkélyre vagy a teraszra és egy kis frissítőt vagy rágcsát szeretnénk magunkkal vinni.

Válasszon a dohányzóasztalhoz szőnyeget vagy nézze meg dísztárgy-kínálatunkat! Ha több információra lenne szüksége vagy kérdése van ezzel a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

MÉRETTÁBLÁZAT

Méretek: 69 x 60 x 40 cm (szélesség x magasság x mélység).

Más méretben és kivitelben nem rendelhető.

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  A TERMÉKCSALÁD TOVÁBBI TAGJAI

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?