Dualis dohányzóasztal 536844

426 400 Ft

A Dualis dohányzóasztal 536844 valójában kettő asztal, amely szó szerint tökéletesen kiegészíti egymást. Köszönhetően az kristályok ezüstös csillogásának, a tükör felületű asztallapnak és a fém lábaknak, az asztal beragyogja a helyiséget

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A Dualis dohányzóasztal valójában kettő asztal, amely szó szerint tökéletesen kiegészíti egymást.

A Dualis dohányzóasztal 536844 kialakítása nagyon különleges. A kör alakú asztal ugyanis két darab asztalból áll, egy nagyobb 49 cm magas és 81 cm átmérőjű, illetve egy kisebb, 41 cm x 51 cm-es kör alakú asztalból.

Az asztalok asztallapjai MDF lapból készültek, amelyeken egy-egy nagy üveglap található, éleit csiszolt kristályberakás díszíti. Az asztallapot rozsdamentes acélból készült fém láb tartja, amelyek az asztallap körívével egy síkban, a padlón is tökéletes kört formálnak. Pontosabban ez csak a kisebb asztal esetében valósul meg. Ugyanis a nagyobb asztalnál ez a körív egy részen megszakad, hogy egyszerűen, akadálymentesen alá lehessen tolni a kisebbik asztalt.

Ennek a kialakításnak köszönhetően a kisebbik asztal elhelyezése könnyedén változtatható. Ha épp csak egy asztalra van szükségünk betoljuk a nagy asztal alá a kisebbet. Ha pedig nagyobb pakolófelületet szeretnénk, csak ki kell húznunk. A Dualis dohányzóasztal 536844, köszönhetően a kristályok ezüstös csillogásának, a tükör felületű asztallapnak és a fém lábaknak, beragyogja a helyiséget, ahol van. Igazán elegáns bútordarab egy nőies lakásba, hálószobába vagy nappaliba.

Ideális bútordarab szépségszalonba, fodrászatba, ahol a várakozás alatt vendégeink gyönyörködhetnek az eleganciát és “glamour” hatást sugárzó dohányzóasztalban.

Válasszon áruházunkban a dohányzóasztal mellé szőnyeget vagy nézze meg dísztárgy-kínálatunkat! Ha pedig több információra lenne szüksége, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

MÉRETTÁBLÁZAT

A dohányzóasztal méretei:

 • Hosszúság: 81 cm
 • Szélesség: 81 cm
 • Magasság: 49 cm

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  A TERMÉKCSALÁD TOVÁBBI TAGJAI

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?