URÁNUSZ 3 részes dohányzóasztal

127 100 Ft

Az Uránusz 3 részes dohányzóasztal, üzletünk kedvelt, egyedi terméke, amely egyedi méretben és színben is rendelhető.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

Az Uránusz 3 részes dohányzóasztal termékjellemzői

Az Uránusz 3 részes dohányzóasztal egyedi termék, más üzletben nem kapható. Az asztal standard mérete 90 x 90 cm, magassága 30 cm, de ezeken a paramétereken szabadon lehet változtatni és a terméket hozzá lehet igazítani az adott térhez vagy akár a meglévő ülőgarnitúrához is. (A standard mérettől eltérőre egyedileg adunk árat.)

Az üzletünkben kaphatók ADA ülőgarnitúrák, vagy akár a máshol vásárolt ülőgarnitúrák színéhez és méretéhez is tudjuk igazítani a dohányzóasztalt. Az egyedi igények teljesítése összhangba tudja hozni az ülőgarnitúrát és az előtte lévő dohányzóasztalt.

Anyaga lehet tölgy vagy bükk fafurnér, mely többféle színre pácolva is választható. Sőt, az asztal dió és egyéb furnéros anyagból is rendelhető, amik között azonban van feláras anyagfajta is. A faanyagokat lehetőség van különböző színekre pácolni, így megmarad a fa természetes és egyedi mintázata, de az asztal sokféle színű lehet a pácolástól függően. Legkedveltebb színeink: wenge, világos dió, sötét dió, antik dió, cseresznye és a tea szín.

A 3 részes dohányzóasztal letisztult formájával jól illik minden stílusú lakásba. További Uránusz dohányzóasztalainkat az ezen az oldalon alább, a termékcsaládok alatt tekintheti meg.

Hogyan rendelhető meg a dohányzóasztal?

 • Üzletünkben megtekinthető és kipróbálható a termék.
 • Egyedi méretre, színre kérjen előzetesen, elérhetőségeink bármelyikén, árajánlatot!
 • Rendeljen üzletünkben vagy e-mailen keresztül!

Válasszon a dohányzóasztalhoz szőnyeget vagy nézze meg dísztárgy-kínálatunkat!  Ha több információra lenne szüksége a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

További információk

Méretek 80 × 80 × 30 cm

MÉRETTÁBLÁZAT

Az asztal standard mérete 90 x 90 cm, magassága 30 cm, de ezeken a paramétereken szabadon lehet változtatni és a terméket hozzá lehet igazítani az adott térhez vagy akár a meglévő ülőgarnitúrához is. (A standard mérettől eltérőre egyedileg adunk árat.)

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?