Orio 127233 tükör

61 100 Ft

Az Orio 127233 tükör az Orio termékcsalád ovális változatának egyike, amely a fiatalok körében is nagyon népszerű. Mivel az Orio termékcsaládra jellemző, hogy az egyszerű formák és a letisztult vonalvezetés dominál, ezért a minimalista határokat csak a keret arany színe feszegeti.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

Az Orio 127233 tükör az Orio termékcsalád ovális változatának egyike, amely a fiatalok körében is nagyon népszerű.

Mivel az Orio termékcsaládra jellemző, hogy az egyszerű formák és a letisztult vonalvezetés dominál, ezért a minimalista határokat csak a keret arany színe feszegeti. Az Orio 127233 tükör szerkezeti felépítése teljesen megegyezik a termékcsalád többi tagjának kialakításával. Csak a tükör formája kerek ennek a változnak.

Az, hogy a termékcsalád hat tagjának méretei eltérnek egymástól és több formában is gyártják őket izgalmassá teszi a lakberendezést. Van mód arra, hogy mind a méretekkel, mind a formákkal játszunk, mert nem várja el senki, hogy feltétlenül azonos méretű és formájú tükröt válasszunk egy falfelületre, ha több tükröt is szeretnénk. Ezzel a lehetőséggel akár egy trendi divatruházati üzlet berendezése is könnyen látványossá tehető. A legnagyobb méret pedig ideális választás a próbafülkékbe. Válassza az eltérő formákat! Mert maga a tükör bármilyen enteriőrbe tökéletesen passzol, ahol az arany szín illik a dizájnba.

Nézze meg további termékeinket is! Vagy válasszon lámpáink közül! Ha termékeinkkel vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban kérdése merülne fel, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal online vagy akár személyesen az üzletünkben! Látogasson el Facebook és Instagram oldalunkra is!

MÉRETTÁBLÁZAT

A tükör méretei:

 • Magasság: 61 cm
 • Szélesség: 51 cm
 • Vastagság: 4 cm
 • Súly: 5 kg

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?