Orio 127233 tükör

50 200 Ft

Az Orio 127233 tükör az Orio termékcsalád ovális változatának egyike, amely a fiatalok körében is nagyon népszerű. Mivel az Orio termékcsaládra jellemző, hogy az egyszerű formák és a letisztult vonalvezetés dominál, ezért a minimalista határokat csak a keret arany színe feszegeti.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

Az Orio 127233 tükör az Orio termékcsalád ovális változatának egyike, amely a fiatalok körében is nagyon népszerű.

Mivel az Orio termékcsaládra jellemző, hogy az egyszerű formák és a letisztult vonalvezetés dominál, ezért a minimalista határokat csak a keret arany színe feszegeti. Az Orio 127233 tükör szerkezeti felépítése teljesen megegyezik a termékcsalád többi tagjának kialakításával. Csak a tükör formája kerek ennek a változnak.

Az, hogy a termékcsalád hat tagjának méretei eltérnek egymástól és több formában is gyártják őket izgalmassá teszi a lakberendezést. Van mód arra, hogy mind a méretekkel, mind a formákkal játszunk, mert nem várja el senki, hogy feltétlenül azonos méretű és formájú tükröt válasszunk egy falfelületre, ha több tükröt is szeretnénk. Ezzel a lehetőséggel akár egy trendi divatruházati üzlet berendezése is könnyen látványossá tehető. A legnagyobb méret pedig ideális választás a próbafülkékbe. Válassza az eltérő formákat! Mert maga a tükör bármilyen enteriőrbe tökéletesen passzol, ahol az arany szín illik a dizájnba.

Nézze meg további termékeinket is! Vagy válasszon lámpáink közül! Ha termékeinkkel vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban kérdése merülne fel, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal online vagy akár személyesen az üzletünkben! Látogasson el Facebook és Instagram oldalunkra is!

MÉRETTÁBLÁZAT

A tükör méretei:

 • Magasság: 61 cm
 • Szélesség: 51 cm
 • Vastagság: 4 cm
 • Súly: 5 kg

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP TERMÉKE

  SPIRIT KANAPÉ VENDÉGÁGGYAL

  SPIRIT KANAPÉ VENDÉGÁGGYAL

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?