Orio 127417 tükör

191 500 Ft

Az Orio 127417 tükör az Orio termékcsalád egyik olyan tagja, amit az emberek nem csak az otthonaik falaira vásárolnak meg. Az Orio 127417 tükör igen kedvelt a ruházati üzletek és más divatáru üzletek körében.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

Az Orio 127417 tükör az Orio termékcsalád egyik olyan tagja, amit az emberek nem csak az otthonaik falaira vásárolnak meg.

Az Orio 127417 tükör igen kedvelt a ruházati üzletek és más divatáru üzletek körében. Népszerűségét az egyszerű vonalvezetés, a lekerekített szélek és az aranyszínű keret mellett az segíti, hogy ideális a mérete.

Szélessége az eggyel nagyobb testvéréhez képet minimálisan kisebb csak 50 cm, magassága 166 cm, vastagsága 4 cm. Mindezek lehetővé teszik, hogy teljes alakos tükörként funkcionálhasson. Így alkalmas próbafülkékbe is, mert egyszerű vonalvezetése semmiről nem vonja el feleslegesen a figyelmet. A vásárlók csakis önmagunkra koncentrálhatnak.

Ennek az Orio tükörnek a stabil alapját is egy MDF-lap adja, ezt keretezi az arany színű keret. Ez teszi a tükröt elegánssá és divatosan időtlenné. Méretei mellett a súlya még így is kevés, hiszen csak 12,8 kg.

Ha otthonába választja a terméket, akkor akár kiegészítheti a termékcsalád további darabjaival is a kollekciót. Jól mutat az előszobában funkcionális darabként, vagy akár a nappaliban dizájnelemként is.

Nézze meg további termékeinket is, válasszon magának lámpáink közül! Ha pedig termékeinkkel vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban kérdése merülne fel, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal online vagy akár személyesen az üzletünkben! Látogasson el Facebook és Instagram oldalunkra is!

MÉRETTÁBLÁZAT

A tükör méretei:

 • Magasság: 166 cm
 • Szélesség: 50 cm
 • Vastagság: 4 cm
 • Súly: 12,8 kg

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?