Antica konzolasztal 591762

884 600 Ft

Az Antica konzolasztal a fa és acél ötvözésének meghökkentő eredménye. Egy teljes termékcsaládot tudunk kínálni ebből a termékből. Árnyalatuk az acél és a letisztult hamu. Anyaguk, szerkezetük a tömörfa kőris asztallap és a rozsdamentes acél oszloplábak.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

Az Antica konzolasztal a fa és acél ötvözésének meghökkentő eredménye.

Egy teljes termékcsaládot tudunk kínálni ebből a termékből. Árnyalatuk az acél és a letisztult hamu. Anyaguk, szerkezetük a tömörfa kőris asztallap és a rozsdamentes acél oszloplábak.

Az Antica konzolasztal lábai, illetve azok szerkezete polírozott acélból készült, amelynek anyaga kőrisfa elemekkel van kombinálva. A konzolasztal így egy igazán klasszikus hatást kelt, hiszen a kőrisfa erezetei szépen kirajzolódnak az asztallapon, amely 4,5 cm vastagságú. Egy igazán eredeti stílust képvisel, így nem csak a klasszikus otthonok bútora lehet. Nagyon stabil és masszív szerkezetű, súlya meghaladja a 45 kg-ot. Nagyobb dísztárgyak, vázák, vastagabb könyvek és lámpák elhelyezésére is kiváló. A konzolasztalt nappalikba és előszobákba is el lehet helyezni a falhoz tolva, de szabadon állva is. Egy nagyobb tükör vagy egy dekoratív festmény alatt is kifejezetten jól mutat. Ez a termékünk csak egy méretben és kialakításban elérhető.

Nézze meg az Antica termékcsalád többi tagját is, amelyben található egy étkezőasztal és egy dohányzóasztal is!

Hogyan rendelhető meg ez a konzolasztal?

 • Üzletünkben megtekinthető és kipróbálható a termék.
 • Rendeljen üzletünkben vagy e-mailen keresztül!

A tökéletes termék kiválasztásában segít Önnek a Rio Design Áruház kínálata és összes munkatársa. Válasszon a konzolasztalhoz szőnyeget vagy nézze meg dísztárgy-kínálatunkat! Ha több információra lenne szüksége a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

MÉRETTÁBLÁZAT

méretek: 160 x 78 x 45 cm

súly: 45,2 kg

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?