Aurora kör alakú tükör 593364

212 000 Ft

Az Aurora kör tükör termék széles keretének ezüstös mintázata különleges látványt nyújt, miközben elég egyszerű külsővel rendelkezik ahhoz, hogy szinte bármilyen stílusú lakás tökéletes dísze lehessen. A keret ezüst színének köszönhetően világosabb megjelenést varázsolhat rossz fényviszonyokkal ellátott helyiségnek is.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A kör alakú Aurora tükör ideális választás lehet otthonába, ha egy nagyobb és látványos fali tükörre vágyik.

Az Aurora kör alakú tükör 593364 termékünk széles keretének ezüstös mintázata különleges látványt nyújt, miközben elég egyszerű külsővel rendelkezik ahhoz, hogy szinte bármilyen stílusú lakás tökéletes dísze lehessen. A tükör hátulja feketére lakkozott MDF-ből készült, a keret pedig üvegből, ami a tükröt még fényesebbé és feltűnőbbé teszi.

Az Aurora kör alakú tükör 100 cm átmérőjű. Szabályos kör formája harmonikus látvány, ezért kellemes hatást kelt, ha a szoba fő dekorációjaként jól látható helyen helyezzük el. Az ezüstös színe miatt leginkább sötétebb falú helyiségekben mutat igazán jól. Mivel a keret is üvegből van, a tükör a megszokottnál is jobban veri vissza a fényt, ezért praktikus lehet rossz fényviszonyokkal rendelkező szobákban az ablakkal szemben elhelyezni. Felfüggeszthető egy színben és stílusban hozzá illő folyosó végére is, amivel tágasabbá és szebbé tehetjük a folyosót.

Ha a tökéletes tükör kiválasztása előtt szeretné személyesen is megnézni szebbnél szebb darabokból álló választékunkat, jöjjön el üzletünkbe! Várjuk szeretettel nyitvatartási időnkben!

A tükrök mellett webáruházunkban számos egyéb lakberendezési terméket is kínálunk. Válasszon lakásába szőnyeget vagy épp tapétát! Ha pedig nagyobb bútorjai lecserélésén gondolkodik, tekintse meg kínálatunkat ülőgarnitúrákból és ágyakból! Kérdés esetén vegye fel kapcsolatot kollégáinkkal, vagy látogassa meg Facebook, illetve Instagram oldalunkat!

MÉRETTÁBLÁZAT

A tükör méretei:

  • Magasság: 100 cm
  • Szélesség: 100 cm
  • Vastagság: 2,6 cm
  • Súly: 18,6 kg

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

    Visszahívást kér:

    Hírlevél feliratkozás:

    Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

    Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

    Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

    Termék galéria

    KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

    ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

    ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

    Hétfő 10:00 - 20:00
    Kedd 10:00 - 20:00
    Szerda 10:00 - 20:00
    Csütörtök 10:00 - 20:00
    Péntek 10:00 - 20:00
    Szombat 10:00 - 20:00
    Vasárnap 10:00 - 19:00

    A HÓNAP ÚJ MODELLJE

    MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

    MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

    * rendkívül kedvező ár
    * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
    * elemekből összeállítható
    * motorosan állítható fejtámlák
    Tovább a termékre

    Miért érdemes nálunk vásárolni?