Cirze nagy téglalap alakú tükör 725751

264 500 Ft

A kör és a téglalap formáinak,valamint az ezüstös csillogás és az arany kombinációinak megtestesítője a Cirze nagy téglalap alakú tükör 725751.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A kör és a téglalap formáinak,valamint az ezüstös csillogás és az arany kombinációinak megtestesítője a Cirze tükör.

A Cirze nagy téglalap alakú tükör 725751 több különböző méretű, kör alakú tükör és üveglapokból állnak. Ezeknek a köröknek az alapjai feketére lakkozott MDF lapok. A kör alakú elemek szabálytalan mintát követve illeszkednek egymáshoz. Az üveglapok csillogó arany színű bevonatot kaptak, a tükörelemek pedig a maguk ezüstös fényükben csillognak. A kör alakú lapok együttesen egy téglalap alakot formáznak, így ezeknek az alakzatoknak egy különleges kombinációját jeleníti meg a szemünk előtt.

A tükör az elegáns, klasszikus, vagy “glamour” stílusban berendezett tereket tesz teljessé. Mellette más dekoráció is jól mutathat, azonban önmagában is megállja a helyét. A termék nagy mérete ellenére, 60 cm x 140 cm, nem csak függőleges, hanem vízszintesen is felhelyezhető a falra.

A termék a kör alakú elemek szabályos ívei miatt egyszerre mutat jól szögletes és íves berendezési tárgyakkal egyaránt. A Cirze téglalap alakú tükör  szépen kihangsúlyozza, ha helyiségben található más csillogó dísztárgy vagy bútor. A meleg és a hideg színekben gazdag terekbe egyaránt illik. A meleg színű mesterséges fénnyel ellátott helyiségbe ajánljuk különösen.

Ha szeretné otthonát még különlegesebbé varázsolni, nézze meg dísztárgy-, szőnyeg– és dohányzóasztal-kínálatunk is! Kérdés esetén keressen minket bizalommal elérhetőségeinken vagy látogasson el Facebook és Instagram oldalunkra is!

MÉRETTÁBLÁZAT

A tükör méretei:

 • Magasság: 140 cm
 • Szélesség: 60 cm
 • Vastagság: 3 cm
 • Súly: 19,2 kg

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?