Cirze nagy téglalap alakú tükör 725751

264 500 Ft

A kör és a téglalap formáinak,valamint az ezüstös csillogás és az arany kombinációinak megtestesítője a Cirze nagy téglalap alakú tükör 725751.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A kör és a téglalap formáinak,valamint az ezüstös csillogás és az arany kombinációinak megtestesítője a Cirze tükör.

A Cirze nagy téglalap alakú tükör 725751 több különböző méretű, kör alakú tükör és üveglapokból állnak. Ezeknek a köröknek az alapjai feketére lakkozott MDF lapok. A kör alakú elemek szabálytalan mintát követve illeszkednek egymáshoz. Az üveglapok csillogó arany színű bevonatot kaptak, a tükörelemek pedig a maguk ezüstös fényükben csillognak. A kör alakú lapok együttesen egy téglalap alakot formáznak, így ezeknek az alakzatoknak egy különleges kombinációját jeleníti meg a szemünk előtt.

A tükör az elegáns, klasszikus, vagy „glamour” stílusban berendezett tereket tesz teljessé. Mellette más dekoráció is jól mutathat, azonban önmagában is megállja a helyét. A termék nagy mérete ellenére, 60 cm x 140 cm, nem csak függőleges, hanem vízszintesen is felhelyezhető a falra.

A termék a kör alakú elemek szabályos ívei miatt egyszerre mutat jól szögletes és íves berendezési tárgyakkal egyaránt. A Cirze téglalap alakú tükör  szépen kihangsúlyozza, ha helyiségben található más csillogó dísztárgy vagy bútor. A meleg és a hideg színekben gazdag terekbe egyaránt illik. A meleg színű mesterséges fénnyel ellátott helyiségbe ajánljuk különösen.

Ha szeretné otthonát még különlegesebbé varázsolni, nézze meg dísztárgy-, szőnyeg– és dohányzóasztal-kínálatunk is! Kérdés esetén keressen minket bizalommal elérhetőségeinken vagy látogasson el Facebook és Instagram oldalunkra is!

MÉRETTÁBLÁZAT

A tükör méretei:

 • Magasság: 140 cm
 • Szélesség: 60 cm
 • Vastagság: 3 cm
 • Súly: 19,2 kg

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  A TERMÉKCSALÁD TOVÁBBI TAGJAI

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?