ELLA fix puff


30% kedvezménnyel rendelhető

Az Ella fix puff kétféle méretben rendelhető.

S.2 kategóriás szövettel, 62 x 62 x 45 cm-es fix puff eredeti ár: 88.900 Ft helyett, 62.200 Ft

S.2 kategóriás szövettel, 102 x 62 x 45 cm-es fix puff eredeti ár: 111.100 Ft Ft helyett, 77.800 Ft

A fotón a kisebb méret látható. Mindkét puff elérhető tárolós változatban, ilyen formában ágyneműtartóként is tudjuk használni.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

Az Ella fix puff remek kiegészítője a termékcsaládnak.

Az Ella fix puff hasznos bútordarab, amelyben számos lehetőség rejlik. Praktikusságát csak funkcionális sokoldalúsága múlja felül. Ülőhelyként, kisasztalként, lábtartóként és rakodó felületként is fel lehet használni. A térben megfelelően elhelyezett puff azon felül, hogy rendkívül praktikus kiegészítője lehet az otthonoknak, stílusos dekorációs elemként is megállja a helyét. A nappaliban, a kanapé mellett elhelyezve, egy fárasztó nap után ledőlve, ez a puff lábtartóként adhat plusz kényelmet. A kisasztalként is funkcionáló bútordarabra könnyedén ráhelyezhetünk néhány könyvet, vagy akár tv-nézés közben a távirányítót.

A Ella fix puff azért praktikus megoldás, mert a kis helyekre tervezett, kisebb méretű kanapék mellé nem mindig van lehetőség fotelt venni. Ezt a termékünket is lehet kisebb és nagyobb változatban rendelni. A kisebb tárolós puff mérete 62 x 62 x 45 cm, a nagyobb tárolós puff mérete 102 x 62 x 45 cm. Az alapár a kisebb változatot jelöli.

A puff lábai bükkfából készültek, amelyek maradhatnak nyers színváltozatban, de lehetnek más színűre is pácolva. Színe és kárpitja pedig, legalább 400-féle változatban rendelhető. Ha igazán kedvező áron szeretne minőségi terméket, akkor éljen az akciós lehetőséggel és ismerje meg az Ella termékcsaládot! Javasoljuk, hogy az egyedi összeállítások, méretek és igények gyors megvalósítása érdekében jöjjön el üzletünkbe és próbálja ki a Ella puffot vagy a termékcsalád többi tagját!

A puffhoz választhat üzletünkben szőnyeget, dohányzóasztalt, lámpátszekrényt vagy tv-állványt, sőt dísztárgyakat is. Ha több információra lenne szüksége a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

MÉRETTÁBLÁZAT

A kisebb tárolós puff mérete 62 x 62 x 45 cm, a nagyobb tárolós puff mérete 102 x 62 x 45 cm. Az alapár a kisebb változatot jelöli.

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  A TERMÉKCSALÁD TOVÁBBI TAGJAI

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?