Tibet relax ülőgarnitúra

25% kedvezmény
2 hétig

Az ülőgarnitúra fejtámlái állíthatóak. Kérhető motoros relaxfunkció, amivel az ülőfelület, a háttámla és a lábtartó állítható. Ezáltal szinte fekvő felületet tudunk kialakítani az egyes ülésegységekből. Sokféle formában lehet rendelni, L alak, U alak, és kanapéban egyaránt. Az ülőgarnitúrába kérhető ágyneműtartó is. Számos szövet szín és kárpit típus közül lehet választani.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A Tibet relax ülőgarnitúra egy sarokgarnitúra, amelynek formavilága szinte minden otthonba beleillik.

Kényelme mindenki szívébe hamar belopja magát, ráadásul a Tibet relax ülőgarnitúra olyan letisztult formavilágot képvisel, ami minden korosztály számára szimpatikus.

A Tibet relax ülőgarnitúrában, ahogy azt a neve is jelzi, a legkülönlegesebb a relax funkció. Ennek köszönhetően a háttámla és a fejtámla hátra dől, és a kanapé alól egy lábtartó hajlik ki. Az ülőgarnitúrába ugyan vendégágy nem kérhető, de ennek kompenzációjaként hatalmas ágyneműtartóval is rendelhető, ami sok hasznos dolgot magába rejthet.

Egyes elemeknél az ülőgarnitúra fejtámlái és háttámlái is mozgathatóak. Emiatt kényelmesen tudjuk a fejünket megtámasztani. A változtatható és kényelmet szolgáló elemek közül kiemelhető, hogy a modell kérhető állítható dőlésszögű karfa megoldásával is. Ebben az esetben, több fokozatban lehet állítani a karfát, az pedig fekvő helyzetben akár párnaként is tud funkcionálni.

Az ülőgarnitúra légies hatását és eleganciáját a matt fekete és a króm láb is nagyban támogatja. Továbbá nagy előnye a modellnek, hogy sokféle színű és struktúrájú kárpittal lehet választani ezt az ülőgarnitúrát.

A Tibet relax ülőgarnitúra választható formai és funkcionális elemei:

 • relaxfunkció, amely motorosan állítható
 • hát- és fejtámla állíthatóság manuálisan
 • L alakú lábtartós kanapé
 • L alakú háttámlás kanapé
 • U alakú forma több méretben
 • legkisebb “L” alakú forma: 274 x 184 cm
 • legkisebb “U” alakú forma: 227 x 357 x 184 cm
 • rendelhető lábak: króm, fekete fém, fa több színben
 • választható üléskeménység (puha vagy félkemény)
 • két méretű puff
 • több száz színű kárpittal rendelhető
 • kétüléses kanapé verzióban is kérhető, két méretben, 214 x 107 cm vagy 198 x 107 cm

 

Az ülőgarnitúrákhoz festmény, szőnyeg, dohányzóasztal is választható üzletünkben. Látogasson el hozzánk és próbálja ki ezt a modern ülőgarnitúrát! Kollégáink segítenek a legmegfelelőbb méret és forma kiválasztásában.

Az üzletünkben kiállított Solthy Gallery festményei közül is választhat a kanapéhoz illőt, vagy rendeljen saját elképzelése alapján, melyet a festőnő megvalósít.

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  A TERMÉKCSALÁD TOVÁBBI TAGJAI

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?