GLASS III dohányzóasztal 553095

225 700 Ft

Teljesen átlátszó kecses formájának, szellős megjelenésének köszönhetően ez a termék is tökéletes kiegészítője egy modern nappalinak. Szokatlan formája még kiválóbba teszi és bármely tekintetet szinte azonnal megragadja. Hozzá választhatunk kicsi oldalasztalt is.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A GLASS III hajlított dohányzóasztal (széles) termékjellemzői

Dohányzóasztalaink a modern tervezésű ADA ülőgarnitúráinkhoz idomulva lehetnek fából, fémből sőt akár 100%-ban üvegből is. Erre jó példa az áruházunkban megvásárolható GLASS III hajlított dohányzóasztal széles változata is. Ez a dohányzóasztal egy egy darabból álló, 10 mm vastag, víztiszta üvegből készült modell. Alsó része hajlított, amely a lábfunkció mellett így tárolásra is alkalmas. Kiváló könyvek, magazinok, papírok elhelyezésére. Konzolasztalként is használható.

Teljesen átlátszó kecses formájának, szellős megjelenésének köszönhetően ez a termék is tökéletes kiegészítője, sőt központi eleme egy modern nappalinak. Szokatlan formája még kiválóbbá teszi a trendi otthonokba, mert bármely tekintetet szinte azonnal megragad.

Csak a mérettáblázatban megadott egyféle méretben és kivitelben rendelhető ez a termék. Ha túl nagynak találja az asztal méretét, javasoljuk Önnek a termék keskeny változatát.

Hogyan rendelhető meg ez a dohányzóasztal?

 • Üzletünkben megtekinthető és kipróbálható a termék.
 • Rendeljen üzletünkben vagy e-mailen keresztül!

Válasszon a dohányzóasztalhoz szőnyeget vagy nézze meg dísztárgy-kínálatunkat! Ha több információra lenne szüksége vagy kérdése van ezzel a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

MÉRETTÁBLÁZAT

Méretek: 110 x 40 x 55 cm (szélesség x magasság x mélység)

Más méretben és kivitelben nem rendelhető.

 

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?