GLASS III dohányzóasztal 553095

225 700 Ft

Teljesen átlátszó kecses formájának, szellős megjelenésének köszönhetően ez a termék is tökéletes kiegészítője egy modern nappalinak. Szokatlan formája még kiválóbba teszi és bármely tekintetet szinte azonnal megragadja. Hozzá választhatunk kicsi oldalasztalt is.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A GLASS III hajlított dohányzóasztal (széles) termékjellemzői

Dohányzóasztalaink a modern tervezésű ADA ülőgarnitúráinkhoz idomulva lehetnek fából, fémből sőt akár 100%-ban üvegből is. Erre jó példa az áruházunkban megvásárolható GLASS III hajlított dohányzóasztal széles változata is. Ez a dohányzóasztal egy egy darabból álló, 10 mm vastag, víztiszta üvegből készült modell. Alsó része hajlított, amely a lábfunkció mellett így tárolásra is alkalmas. Kiváló könyvek, magazinok, papírok elhelyezésére. Konzolasztalként is használható.

Teljesen átlátszó kecses formájának, szellős megjelenésének köszönhetően ez a termék is tökéletes kiegészítője, sőt központi eleme egy modern nappalinak. Szokatlan formája még kiválóbbá teszi a trendi otthonokba, mert bármely tekintetet szinte azonnal megragad.

Csak a mérettáblázatban megadott egyféle méretben és kivitelben rendelhető ez a termék. Ha túl nagynak találja az asztal méretét, javasoljuk Önnek a termék keskeny változatát.

Hogyan rendelhető meg ez a dohányzóasztal?

 • Üzletünkben megtekinthető és kipróbálható a termék.
 • Rendeljen üzletünkben vagy e-mailen keresztül!

Válasszon a dohányzóasztalhoz szőnyeget vagy nézze meg dísztárgy-kínálatunkat! Ha több információra lenne szüksége vagy kérdése van ezzel a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

MÉRETTÁBLÁZAT

Méretek: 110 x 40 x 55 cm (szélesség x magasság x mélység)

Más méretben és kivitelben nem rendelhető.

 

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP TERMÉKE

  ADA TRENDLINE RÓMA L ALAKÚ FIX ÜLŐGARNITÚRA

  ADA TRENDLINE RÓMA L ALAKÚ FIX ÜLŐGARNITÚRA

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?