Torinó L alakú kanapé vendégággyal

25% kedvezmény
2 hétig

A Torinó ülőgarnitúra fejtámlái állíthatóak. Sok formában rendelhető, például L és U alakban, de akár kanapé kivitelben is. Lehetséges fix változatban is kérni, de emellett, ha szükséges, készülhet vendégággyal és ágyneműtartóval is. Több 100-fajta szövet közül lehet kiválasztani azt, hogy az ülőgarnitúra milyen kárpittal legyen kivitelezve.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A Torinó L alakú kanapé vendégággyal termék minden részét, elemét a kényelem, a komfort és a praktikusság jellemzi.

Ez az ülőgarnitúra lehet minden család számára a legmegfelelőbb választás, hiszen kényelmes billenős vendégággyal és hatalmas ágyneműtartóval rendelkezik. A Torinó L alakú kanapé vendégággyal üzletünk legsokoldalúbb modellje. Ennél a terméknél is elmondható, ahogy az összes többinél, hogy sok formában rendelhető, különböző funkciókkal, szövetekkel kérhető. Továbbá számos méret, variáció közül is lehet választani.

Az ülőgarnitúra különlegessége, hogy általánosságban nagyobb elemekből áll, de még így is kivitelezhető az ágyneműtartó kialakítás a pihenő kanapé részben és/vagy a sarokpados elemben. Ez a tárolási lehetőség nagyon praktikus lehet azoknak a dolgok tárolására, amit napi szinten és folytonossággal használunk a nappali légterében.

A billenős vendégágy egy igen hasznos funkció, ha vendégek jönnek, mert két felnőtt számára is  fekhelyet tudunk biztosítani a segítségével. Ha a gyerekek szeretnének játszani, vagy filmet nézne az egész család, akkor ezt együtt, kényelmes körülmények között tehetik. Mindenki számára megfelelő választás a Torino L alakú kanapé vendégággyal.

A Torino ülőgarnitúra kivételes funkcióval rendelkezik, ami nem más, mint a relax fekvőfelület kialakítása a lábtartós részben. Ez azt jelenti, hogy manuálisan az ülőfelületet előre lehet húzni, és eközben a háttámla rész hátra dől, amiből adódóan egy kényelmes félig ülős, félig fekvő relax fekvő felület jön létre.

A Tornino L alakú kanapét többféle design lábbal lehet választani, ami lehet fa vagy fém/króm. Ami pedig szintén nagyon fontos, hogy sokféle színű és struktúrájú kárpittal lehet választani a Torino L alakú kanapét.

A Torino L alakú kanapéhoz választható formai és funkcionális elemek:

 • L alakú lábtartós kanapé
 • L alakú háttámlás kanapé
 • U alakú forma több méretben
 • legkisebb “L” alakú forma: 259*184 cm
 • legkisebb “U” alakú forma: 219*331*184 cm
 • rendelhető lábak: króm, fekete fém, fa több színben
 • rendelhető hideghab (puha vagy félkemény)
 • rendelhető állítható karfával
 • rendelhető vendégággyal és/vagy ágyneműtartóval
 • minden fejtámla le- és felhajtható
 • rendelhető puff
 • több száz színű kárpittal rendelhető
 • kétüléses kanapé verzióban három méretben rendelhető: 188*105 cm, 205*105 cm, 218*105 cm

Az ülőgarnitúrákhoz festmény, szőnyeg, lerakóasztal, lámpa is választható üzletünkben. Látogasson el üzletünkbe és próbálja ki ezt a modern ülőgarnitúrát! Kollégáink segítenek a legmegfelelőbb méret és forma kiválasztásában.

Az üzletünkben kiállított Solthy Gallery festményei közül pedig választhat a kanapéhoz illőt, vagy rendelhet saját elképzelés alapján, melyet a festőnő megvalósít.

MÉRETTÁBLÁZAT

 • legkisebb “L” alakú forma: 259*184 cm
 • legkisebb “U” alakú forma: 219*331*184 cm
 • kétüléses kanapéverzióban három méretben rendelhető: 188*105 cm, 205*105 cm, 218*105 cm

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  A TERMÉKCSALÁD TOVÁBBI TAGJAI

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?