Paola dohányzóasztal nagy 485470

323 800 Ft

A Paola dohányzóasztal nagy 485470 a lágy élek és határozott vonalak harmonikus kompozíciója. Ideális választás nem csak otthonokba, mert letisztult dizájnú, így szinte bármilyen lakberendezési stílus mellé könnyedén illeszthető.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A Paola dohányzóasztal nagy 485470 a lágy élek és határozott vonalak harmonikus kompozíciója.

A Paola dohányzóasztal nagy 485470 magassága 36,5 cm, szélessége, vagyis az asztallap átmérője pedig 80 cm. A dohányzóasztal egésze matt fekete színű. Lapja kerámiából készült, márványra emlékeztető, barna erezettel, és 6 mm magasságú peremmel. Ez nem csak egyedi hatást kölcsönöz az asztalnak, de azt is meggátolja, hogy a rá helyezett tárgyakat véletlenül lesodorjuk az asztalról. Ezért nyugodt szívvel helyezhetjük rá törékeny dísztárgyainkat, melyekben így bármikor gyönyörködhetünk, és nem kell félnünk attól, hogy eltörnek.

A nagy Paola dohányzóasztal stabilitást a három, szimmetrikusan elhelyezett, szintén matt fekete színű, három, fémből készült asztalláb. Az asztallap szélétől picit tovább nyúlva kezdődnek, és pont a dohányzóasztal középpontja alatt futnak össze. A lábak sarkai lekerítettek, így nem törik meg a dohányzóasztal egészét jellemző, köríves stílust.

A dohányzóasztal letisztult dizájnú, így szinte bármilyen lakberendezési stílus mellé könnyedén illeszthető. Az asztallapot díszítő, mintázat pedig egy kis izgalmat, egyediséget csempész az adott helyiségbe. Világos és sötét tónusú szobában is jól mutat. Az előbbi estben a dohányzóasztal, mint egység érvényesül, míg az utóbbi a márványmintát hangsúlyozza. Ideális választás mind modern, mind klasszikusabb stílusú otthonokba is.

Ezen felül közösségi tereknek is különleges éke lehet, például kávézókban, hotel lobbykban, hotelszobákban vagy szórakozóhelyek berendezésének részeként. Válasszon a termékhez szőnyeget, nézze meg dísztárgy-kínálatunkat is! Ha több információra lenne szüksége, esetleg kérdése van a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

MÉRETTÁBLÁZAT

A dohányzóasztal méretei:

 • Átmérő: 80 cm
 • Magasság: 36,5 cm
 • Súly: 19,2 kg

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  A TERMÉKCSALÁD TOVÁBBI TAGJAI

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?