Control étkezőasztal

Control étkezőasztal
Az étkezőasztal egyedi méretben és színben is rendelhető.
Akciós termék

A Control falapos étkezőasztal,

egyedi termékünk, kizárólag a mi üzletünk forgalmazza.

A RIO Art & Design üzletet a MAX City lakberendezési bevásárlóközpontban a földszinten találhatják meg.


A Control étkezőasztal anyaga és méretei

A Control étkezőasztal egyedi tervezésű termék, más üzletben nem kapható. Az étkező asztal többféle fafurnéros anyagból készülhet. Hozzá ugyanezzel a design-nal dohányzó- és lerakóasztal is rendelhető. A leggyakrabban bükk és tölgy fafurnéros anyagból rendelik vásárlóink. Felár ellenében dió fafurnéros változatban is rendelhető.

A különböző anyagokat különböző színekre pácolva lehet választani. A leggyakoribb választott színek a világos dió, sötét dió, az antik dió, a cseresznye, a wenge és a tea szín. Natúr színekben is rendelhető az asztal. Ilyenkor csak selyemfényű lakozás található a felületen.

Cégünk különleges szolgáltatása, hogy szinte bármilyen egyedi színben rendelhető az asztal és a hozzá választott székek is. Lehetőség van arra, hogy a meglévő bútorok vagy székek színéhez illesszük az asztal színét is. Az étkezőasztal lábai 12 x 12 cm vastagságúak. Kisebb asztalok esetében 10 x 10 cm lábakat javaslunk. A Control étezőasztal standard rendelhető méretei 140 x 90 cm, 160 x 90 cm és 180 x 90 cm, de egyedi méretben is rendelhető az étkezőasztal. Az egyedi termékre az egyedi méretek megadása után kaphatnak árat vevőink.

 Control azstal bangkok székekkel   Control asztal cseresznye színben


A Control asztal és a London szék összhangja

A Control étkezőasztal modern és klasszikus bútorokhoz egyaránt illik. Dohányzóasztal, konzol asztal, telefonasztal formában is rendelhető. Az asztalokat így össze tudjuk hangolni a lakáson belül.

 Control asztal vevő otthonában


Hogyan rendelhető meg az asztal ?

1. Jöjjön el üzletünkbe és tekintse meg személyesen a terméket!
2. Egyedi méretre vagy színre kérjen árajánlatot elérhetőségeink valamelyikén!
3. Rendeljen vagy kérjen részletes, személyre szabott árajánlatot e-mailen keresztül!Az asztalhoz választhat üzletünkben ülőgarnitúrákatszőnyegetdohányzóasztaltlámpátszekrényt vagy tv-állványt, sőt dísztárgyakat is.

 

Átlag: 5 (2 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.