SYB 14 étkezőfotel és SYB 16 szék, Control nagyobbítható étkezőasztal

Az asztal és szék külön is megvásárolható.

Control asztal fix és nagyobbítható formában sokféle színben elérhető.

SYB 14 és SYB 16 székünk kárpit és fa színei választhatók.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A Control asztal váza tölgy, bükk vagy dió fafurnér lehet. Ezeket az anyagokat különböző színekre pácolva lehet rendelni. Például wenge, cseresznye, világos dió, sötét dió, tea, szürke, fehér és sok egyéb színben. Az asztal leggyakrabban rendelt méretei 140 x 90 cm, 160 x 90 cm és 180 x 90 cm. De ettől eltérő egyedi méretben is rendelhető a termék. Az étkezőasztal üveglappal is választható, illetve nagyobbítható változatban is vásárolható. Az asztal méretválasztásnál figyelembe kell venni hogy 12 x 12 cm-es az asztallábak mérete. Ezek a kissé vaskos lábak adják és a megosztott asztallap különleges formáját. Az asztal tökéletes összhangban van a Syb 14 és Syb 16 szék bármely változatával.

Nagyobbítható vagy más néven nyitható formában is rendelhető. Így, ha vendégek érkeznek akkor ez a funkció jól használható.

A Syb 14 szék, amit inkább étkezőfotelnek kellene nevezni az egyik legkényelmesebb székeink egyike. A Syb 14 étkezőfotel háttámlája íves. Ez lehetővé teszi, hogy hosszú ideig kényelmesen üldögéljünk az asztal körül. Sokféle lábszínnel lehet választani. A lábak színét az asztal vagy az egyéb fa bútorok színéhez lehet igazítani. Természetesen a kárpitok színe és fajtája is választható. nagyon sok vízzel jól tisztítható kárpitot tudunk ajánlani. Ezeket a SYB 14 székeket gyakran rendelik íróasztalhoz, vagy előszobába és hálószobába egy-egy darabos kicsi méretű fotelként is.

Amint a fotón is látható jól kombinálható a SYB 16 szék bármely színváltozatával. Az asztalfőre tehetünk SYB 14 étkezőfotelt és az többi részre a székeket. Természetesen csak étkezőfotel vagy csak szék is lehet egy étkezőasztal körül. A székek színével is játszhatunk, nem kell minden széknek és karszéknek azonos színűnek lenni. Ha akarunk valami kis extra dolgot az étkezőnkbe, akkor variáljunk a színekkel és formákkal.

Fontos tudnunk hogy mindkét szék (Syb 14 és Syb 16 szék) tömör bükkfa vázas szék ezért stabil nagyon jó minőségű mindkét típus. Közületeknek és otthonokba is ajánljuk a Syb szék különböző típusait.

Válasszon a szék mellé asztalt, szőnyeget vagy nézze meg dísztárgy-kínálatunkat! Ha több információra lenne szüksége a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

MÉRETTÁBLÁZAT

Az asztal leggyakrabban rendelt méretei 140 x 90 cm, 160 x 90 cm és 180 x 90 cm. De ettől eltérő egyedi méretben is rendelhető a termék. Az étkezőasztal üveglappal is választható, illetve nagyobbítható változatban is vásárolható. Az asztal méretválasztásnál figyelembe kell venni hogy 12 x 12 cm-es az asztallábak mérete. Ezek a kissé vaskos lábak adják és a megosztott asztallap különleges formáját.

SYB 14 KARSZÉK  61 x 82 x 59 cm  SYB 16 SZÉK 49 x 89 x 61 cm (MÉRET szé-ma-mé cm)

 

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?