CONTROL NYITHATÓ ÉTKEZŐASZTAL

Az asztal és szék külön is megvásárolható.

Control nyitható étkezőasztal egyedi termék, nyitható változat mellett fix méretben is van. Merőlegesen tagolt asztallapja jól ellensúlyozza a zömök lábakat.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A Control nyitható étkezőasztal anyaga

A Control nyitható étkezőasztal egyedi termékünk, mely a nyitható változat mellett fix változatban is rendelhető. A merőlegesen tagolt asztallap jól ellensúlyozza a zömök lábakat. Az asztal borítása többféle fafurnéros anyagból lehetséges. A vásárlóink által legkedveltebb a bükk és a tölgy fafurnér. De felár ellenében dió fafurnéros anyagból is rendelhető. Vagy lehetőség van selyemfényű lakk borításra, így szépen kirajzolódik a fa mintázata. Trendi színnek számít a világos dió, a sötét és antik dió, a cseresznye, a wenge és a tea pácszín. De egyedi szolgáltatásunk eredményeképpen a meglévő bútorokhoz is hozzá lehet igazítani az újonnan vásárolni kívánt asztal színét. A Control nyitható étkezőasztal lábai 12 x 12 cm vastagságúak, de a kisebb méretek 10 x 10 cm-es lábakkal is rendelhetőek. Az asztal magassága 78 cm, fix és nagyobbítható változatban is létezik, amelynek méretei a következők: 120 x 80 cm, 140 x 90 cm, 160 x 90 cm és 180 x 90 cm. Az asztallap mérete 40-50 cm-vel bővíthető. Egyedi méretben is készülhet a Control asztal, hiszen ez cégünk saját terméke, ilyenkor külön árajánlatot kell kérni.

Hogyan rendelhető meg az az asztal?

 • Jöjjön el üzletünkbe és tekintse meg személyesen a terméket!
 • Egyedi méretre vagy színre kérjen árajánlatot elérhetőségeink valamelyikén!
 • Rendeljen vagy kérjen részletes, személyre szabott árajánlatot e-mailen keresztül!

 

Válasszon az étkezőasztal mellé széket, szőnyeget vagy nézze meg dísztárgy-kínálatunkat! Ha több információra lenne szüksége a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

MÉRETTÁBLÁZAT

A Control nyitható étkezőasztal lábai 12 x 12 cm vastagságúak, de a kisebb méretek 10 x 10 cm-es lábakkal is rendelhetőek. Az asztal magassága 78 cm, fix és nagyobbítható változatban is létezik, amelynek méretei a következők: 120 x 80 cm, 140 x 90 cm, 160 x 90 cm és 180 x 90 cm. Az asztallap mérete 40-50 cm-vel bővíthető. Egyedi méretben is készülhet a Control asztal, hiszen ez cégünk saját terméke, ilyenkor külön árajánlatot kell kérni.

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?