CONTROL ÉTKEZŐASZTAL

Az asztal és szék külön is megvásárolható.

A Control falapos étkezőasztal, egyedi termékünk, kizárólag a mi üzletünk forgalmazza. A RIO Art & Design üzletet a MAX City lakberendezési bevásárlóközpontban a földszinten találhatják meg.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A Control étkezőasztal anyaga és méretei

A Control étkezőasztal egyedi tervezésű termék, más üzletben nem kapható. Az étkező asztal többféle fafurnéros anyagból készülhet. Hozzá ugyanezzel a design-nal dohányzó- és lerakóasztal is rendelhető. A leggyakrabban bükk és tölgy fafurnéros anyagból rendelik vásárlóink. Felár ellenében dió fafurnéros változatban is rendelhető.

A különböző anyagokat különböző színekre pácolva lehet választani. A leggyakoribb választott színek a világos dió, sötét dió, az antik dió, a cseresznye, a wenge és a tea szín. Natúr színekben is rendelhető az asztal. Ilyenkor csak selyemfényű lakozás található a felületen.

Cégünk különleges szolgáltatása, hogy szinte bármilyen egyedi színben rendelhető az asztal és a hozzá választott székek is. Lehetőség van arra, hogy a meglévő bútorok vagy székek színéhez illesszük az asztal színét is. Az étkezőasztal lábai 12 x 12 cm vastagságúak. Kisebb asztalok esetében 10 x 10 cm lábakat javaslunk. A Control étezőasztal standard rendelhető méretei 140 x 90 cm, 160 x 90 cm és 180 x 90 cm, de egyedi méretben is rendelhető az étkezőasztal. Az egyedi termékre az egyedi méretek megadása után kaphatnak árat vevőink.

A Control asztal és a London szék összhangja

A Control étkezőasztal modern és klasszikus bútorokhoz egyaránt illik. Dohányzóasztal, konzol asztal, telefonasztal formában is rendelhető. Az asztalokat így össze tudjuk hangolni a lakáson belül.

Hogyan rendelhető meg az asztal?

 • Jöjjön el üzletünkbe és tekintse meg személyesen a terméket!
 • Egyedi méretre vagy színre kérjen árajánlatot elérhetőségeink valamelyikén!
 • Rendeljen vagy kérjen részletes, személyre szabott árajánlatot e-mailen keresztül!

Válasszon az étkezőasztal mellé széket, szőnyeget vagy nézze meg dísztárgy-kínálatunkat! Ha több információra lenne szüksége a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

MÉRETTÁBLÁZAT

Cégünk különleges szolgáltatása, hogy szinte bármilyen egyedi színben rendelhető az asztal és a hozzá választott székek is. Lehetőség van arra, hogy a meglévő bútorok vagy székek színéhez illesszük az asztal színét is. Az étkezőasztal lábai 12 x 12 cm vastagságúak. Kisebb asztalok esetében 10 x 10 cm lábakat javaslunk. A Control étkezőasztal standard rendelhető méretei 140 x 90 cm, 160 x 90 cm és 180 x 90 cm, de egyedi méretben is rendelhető az étkezőasztal. Az egyedi termékre az egyedi méretek megadása után kaphatnak árat vevőink.

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?