Duna nyitható asztal Bangkok szék

Duna nyitható asztal Bangkok szék

 A Duna étkezőasztalt és a Bangkok széket a Maxcity lakberendezési bevásárlóközpont földszintjén, a RIO art & design üzletben tekinthetik meg és rendelhetik meg.

A Duna étkezőasztal modern formája jól illeszkedik minden étkezőbe és konyhába.

A Duna étkezőasztalt inkább a kisebb terekbe ajánljuk, mivel ez egy kisebb típusú nyitható asztal. 130x80cm összecsukott állapotban, kinyitva 180x80 cm asztalt kapunk. Az asztal anyaga tömörfa és rétegelt bükkfa. A Duna étkezőasztalt különböző színekre pácolva lehet rendelni. Világos dió, sötét és antik dió, cseresznye, wenge és a tea szín, a leggyakrabban előforduló szín. Lakozása selyemfény. Pácolás nélkül is rendelhető, csak lakkozva, ilyenkor a fa mintázatát nem rejti el semmilyen pác, így az szépen kirajzolódik és nagyon elegáns felületet képez. Vásárlóink nagyon kedvelik és ki is használják cégünk szolgáltatását, hogy az étkezőasztalaink szinte bármilyen egyedi színben is rendelhetőek. Meglévő bútorok, tálalók, székek színéhez tudjuk igazítani az asztal színét. A vásárló által hozott páccal is rendelhető az asztal. Több ezer színből lehet választani, amihez készséggel ajánlunk pácokkal foglakozó cégeket, ahol lehetőségük van a vállalkozó szellemű vásárlóknak a teljesen egyedi szín kiválasztására.

A Duna étkezőasztal méretei

Az étkezőasztal összecsukott állapotban 130x80cm és 78 cm magas. Kinyitott állapotban 180x80cm és 78cm magas.

Az asztal és szék összhangja

Az étkezőasztalainkhoz többféle széket tudunk ajánlani. A fotón Bangkok favázas szék látható. Kényelmes, nagyon kedvező áru termék. Minden lakásba beilleszthető a stílusa révén. A szék 46 cm széles és 60 cm mély ülőfelülettel rendelkezik. A háttámla magassága 102 cm, az ülésmagassága 46 cm. Többféle kárpitozással rendelhető. Bőrrel, leather lookkal, lemoshatő textilbőrrel és szövettel. Amennyiben a vásárlónak egyedi szövet igénye van vagy már megvásárolt kárpittal rendelkezik, akkor azzal is el tudjuk készíteni a széket. A lábak színe is tetszőlegesen választható ugyanúgy, mint az asztal színe is. Ez lehetőséget teremt arra, hogy egy légterű nappali-étkező részekbe szép összhangot teremtsünk.

Hogyan rendelhető meg az asztal?

  1. Üzletünkben megtekinthető kipróbálható a termék.
  2. Egyedi méretre, színre, kérjen árajánlatot, vagy hívja üzletünket.
  3. Rendeljen az üzletünkben vagy e-mailen keresztül.
Átlag: 5 (1 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.