Everest dohányzóasztal

Everest dohányzóasztal
80 x 80 cm és 30 cm magas (dió fafurnéros anyagból)
Egyedi méretben és színben is rendelhető.

Az Everest dohányzóasztal egyedi formával rendelkező termékünk.


A MAX City lakberendezési bevásárlóközpontban, a RIO art & design üzletben, a földszinten rendelhető.


Egyedi színben és méretben rendelhető termék.Az Everest dohányzóasztal termékjellemzői

Az Everest dohányzóasztal olyan egyedi termék, mely egyedi vonalvezetéssel rendelkezik és más üzletben nem kapható. A képen látható asztal dió furnéros anyagból készült, de leggyakrabban tölgy vagy bükk fafurnéros anyagból rendelik vásárlóink. Utóbbiak ára kedvezőbb.

A furnéros anyagok különböző színekre pácolhatók. A leggyakrabban világos dió, sötét dió, antik dió, cseresznye, wenge és tea színt választanak ügyfeleink, de pácolás nélküli kivitelben is lehet rendelni az asztalt. Pácolás nélküli kivitel esetén nagyon szépen látható a fa eredeti mintázata.

Egyedi színben is rendelhető a dohányzóasztal, ezért a színek száma szinte végtelen. A színek kiválasztásában szakértő kollegáink állnak rendelkezésre. A korábban vásárolt bútorok színéhez is hozzá tudjuk igazítani a dohányzóasztal színét.

Az Everest dohányzóasztal mérete 85 x 85 cm, magassága 30 cm. A 30 cm asztalmagasság, a 35-50 cm ülésmagasságú ülőgarnitúrákhoz is jól illik, így az üzletünkben forgalmazott ADA és Tom Tailor ülőgarnitúráinkhoz is bátran ajánljuk dohányzóasztalainkat. Az összhang érdekében színben, anyagban, méretben is összehangoljuk a két terméket. Egyedi méretben is készülhet az asztal, melyre már előzetesen árat adunk.

Az Everest dohányzóasztalhoz készült kis méretű konzol asztal is, melyet a kanapé karfájához érdemes tenni. Kicsi lerakó asztalként, vagy lámpa tartó asztalként nagyon praktikus.Hogyan rendelhető meg a dohányzóasztal?

  • Üzletünkben megtekinthető és kipróbálható a termék.
  • Egyedi méretre, színre kérjen előzetesen, elérhetőségeink bármelyikén, árajánlatot!
  • Rendeljen üzletünkben vagy e-mailen keresztül!Válasszon a dohányzóasztalhoz szőnyeget vagy nézze meg dísztárgy-kínálatunkat!

Átlag: 5 (1 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.