EVEREST dohányzóasztal

138 600 Ft

Az Everest dohányzóasztal egyedi formával rendelkező termékünk. Egyedi színben és méretben rendelhető termék. Hozzá konzol asztal is rendelhető azonos stílusban.

A fotón dió anyagból készült magasabb árú változata látható. Ár: 127.000 Ft

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

Az Everest dohányzóasztal termékjellemzői

Az Everest dohányzóasztal olyan egyedi termék, mely egyedi vonalvezetéssel rendelkezik és más üzletben nem kapható. A képen látható asztal dió furnéros anyagból készült, de leggyakrabban tölgy vagy bükk fafurnéros anyagból rendelik vásárlóink. Utóbbiak ára kedvezőbb.

A furnéros anyagok különböző színekre pácolhatók. A leggyakrabban világos dió, sötét dió, antik dió, cseresznye, wenge és tea színt választanak ügyfeleink, de pácolás nélküli kivitelben is lehet rendelni az asztalt. Pácolás nélküli kivitel esetén nagyon szépen látható a fa eredeti mintázata.

Egyedi színben is rendelhető a dohányzóasztal, ezért a színek száma szinte végtelen. A színek kiválasztásában szakértő kollegáink állnak rendelkezésre. A korábban vásárolt bútorok színéhez is hozzá tudjuk igazítani a dohányzóasztal színét.

Az Everest dohányzóasztal mérete 80 x 80 cm, magassága 30 cm. A 30 cm asztalmagasság, a 35-50 cm ülésmagasságú ülőgarnitúrákhoz is jól illik, így az üzletünkben forgalmazott ADA és Tom Tailor ülőgarnitúráinkhoz is bátran ajánljuk dohányzóasztalainkat. Az összhang érdekében színben, anyagban, méretben is összehangoljuk a két terméket. Egyedi méretben is készülhet az asztal, melyre már előzetesen árat adunk.

Az Everest dohányzóasztalhoz készült kis méretű konzol asztal is, melyet a kanapé karfájához érdemes tenni. Kicsi lerakó asztalként, vagy lámpa tartó asztalként nagyon praktikus.

Hogyan rendelhető meg a dohányzóasztal?

 • Üzletünkben megtekinthető és kipróbálható a termék.
 • Egyedi méretre, színre kérjen előzetesen, elérhetőségeink bármelyikén, árajánlatot!
 • Rendeljen üzletünkben vagy e-mailen keresztül!

Nappalink egységes megjelenéséhez elengedhetetlen, hogy a kanapéhoz, a fotelekhez vagy az ülőgarnitúrához megfelelő dohányzóasztalt válasszunk. A választásban segít Önnek áruházunk hatalmas termékválasztéka és kollégáink. Válasszon a dohányzóasztalhoz szőnyeget vagy nézze meg dísztárgy-kínálatunkat! Ha több információra lenne szüksége a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

További információk

Méretek 80 × 80 × 30 cm

MÉRETTÁBLÁZAT

Az Everest dohányzóasztal mérete 85 x 85 cm, magassága 30 cm. A 30 cm asztalmagasság, a 35-50 cm ülésmagasságú ülőgarnitúrákhoz is jól illik, így az üzletünkben forgalmazott ADA és Tom Tailor ülőgarnitúráinkhoz is bátran ajánljuk dohányzóasztalainkat. Az összhang érdekében színben, anyagban, méretben is összehangoljuk a két terméket. Egyedi méretben is készülhet az asztal, melyre már előzetesen árat adunk.

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  A TERMÉKCSALÁD TOVÁBBI TAGJAI

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?