Oázis dohányzóasztal, virágtartóval és könyvtárolóval

Oázis dohányzóasztal, virágtartóval és könyvtárolóval
80 x 80 cm és magasság 30 cm
Egyedi méretben és színben is rendelhető.
(dekoráció nélkül)

Az Oázis dohányzóasztal egyedi, virágtartóval kombinált termékünk.

A MAX City lakberendezési bevásárlóközpontban, a RIO art & design üzletben a földszinten rendelhető meg.

A dohányzóasztal egyedi színben és méretben is rendelhető.

Az Oázis dohányzóasztal termékjellemzői

Az Oázis dohányzóasztal olyan egyedi, virágtartóval kombinált termék, amely más üzletekben nem kapható. Anyaga tölgy vagy bükk fafurnér, de felár ellenében dió furnéros anyagból is rendelhető. A furnéros anyagok különböző színekre pácolhatók, melyek közül a leggyakrabban világos dió, sötét dió, antik dió, cseresznye, wenge és tea színeket választanak vásárlóink.

Natúr kivitelben, pácolás nélkül is lehet rendelni az asztalt. Ebben az esetben a fa természetes színe jobban érvényesül a lakkozás alatt.

Egyedi színben is rendelhető a dohányzóasztal, így a színek száma szinte végtelen. A színek kiválasztásában szakértő kollegáink állnak rendelkezésére, ezért akár az is lehetséges, hogy a korábban vásárolt bútorok színéhez is hozzá tudjuk igazítani a vásárolni kívánt dohányzóasztal színét.

Az asztal mérete 90 x 90 cm, magassága 30 cm. Ez a méret jól illik az általában 35-50 cm ülésmagasságú ülőgarnitúrákhoz.

A dohányzóasztal egyedi méretben is készülhet, melyre előzetes árkalkulációt biztosítunk.

A dohányzóasztal mind a négy oldala felől rendelkezik egy-egy nagy tárolóval, melyekbe nem csak az újságok, könyvek férnek el kényelmesen, hanem akár a távirányítónak is marad itt hely bőségesen. A dohányzóasztal különlegessége a közepébe süllyesztett virágtartó rész.

Hogyan rendelhető meg a dohányzóasztal?

  • Üzletünkben megtekinthető és kipróbálható a termék.
  • Egyedi méretre, színre kérjen előzetesen, elérhetőségeink bármelyikén, árajánlatot!
  • Rendeljen üzletünkben vagy e-mailen keresztül!

Válasszon a dohányzóasztalhoz szőnyeget vagy nézze meg dísztárgy-kínálatunkat!

Átlag: 4.5 (2 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.