Nápoly L ALAKÚ ÜLŐGARNITÚRA ÁGYFUNKCIÓVAL

Ez a modern vonalvezetésű ülőgarnitúra állítható fejtámlákkal rendelkezik. Elérhető ágyfunkciós és ágyneműtartós kialakítású L, illetve U alakokban. Szövetválasztéka széles, a gyártói kínálat kiemelkedő minőségű hagyományos, illetve vízzel könnyen tisztítható szövettípusokban bővelkedik.

A 277×195 cm méretű Nápoly sarokgarnitúra 3 db mozgatható nyaktámasszal 693.000,- Ft helyett már 554.400,- Ft-tól rendelhető.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A Nápoly L alakú ülőgarnitúra egy letisztult, modern vonalvezetésű modell, melynek formatervezése során ügyeltek arra, hogy a lehető legtöbb enteriőrbe beilleszthető legyen.

A Nápoly L alakú ülőgarnitúra tömör bükkfa vázzal rendelkezik, a kiváló minőségű lágy hideghabból és puha vattarétegből kialakított üléskomfortot pedig NOSAG (acél) hullámrugó támasztja alá, elősegítve az időtálló, kiemelkedő pontrugalmasságot. Alapvetően elmondható, hogy a puhább kialakítású ülőfelületek nagyobb mozgástérrel rendelkeznek, így a gyártás során a laza kárpitozás mellett tűzések kialakításával fokozták a modell szövetborításának teherbírását, időtállóságát. A modellhez 5 cm magas lábat választott a gyártó, amely, méretének köszönhetően, alig látszik, így a garnitúrának olyan hatása, van mintha a föld felett lebegne 5 cm-rel.

A karfák esetében kétféle variációt – egy egyenes vonalvezetésű, letisztult (22 cm), illetve egy klasszikusabb, íves (25 cm) kialakítású – ajánlunk.

Ha az ülőgarnitúra kiemelt minőségű, általános szerkezeti kialakítása nem lenne elég, vásárlóink egyik legkedveltebb extra funkciója a nyaktámaszok állíthatósága. A pihenő/sarokpad, illetve a kettes egységek nyaktámaszai is acél racsnis szerkezettel lettek ellátva, melyek manuális állíthatósága lehetőséget ad az alacsonyabb és magasabb családtagok egyéni üléskomfortjának beállítására. A mindennapok során kiemelten fontos, praktikus megoldásokkal is el lett látva a Nápoly L alakú ülőgarnitúra. A karfás pihenőkanapé-szárba ágyneműtartót, a kettes ülésegységek alá pedig billenő vendégágyat lehet beépíteni.

Az ágyneműtartó bármikor szolgálhat szezonálisan váltható díszpárnák, derékpárnák vagy plédek, takarók tárolására. Míg a billenőágy segítségével egy körülbelül 265 x 120 cm-es (L alakú) vagy 285 x 120 cm-es (U alakú) fekvőfelület alakítható ki, mely tökéletes színtere lehet a közös családi filmesteknek is.

A Nápoly L alakú ülőgarnitúra bővelkedik a lehetőségekben, a variációkban.

A kettes kanapé, az L és U alakú formák 3-féle méretű puffal is kiegészíthetők. A modellhez tartozó exkluzív szövetkollekció pedig bővelkedik különböző színekben, struktúrákban és akár vízzel könnyen tisztítható szövetekben is.

A Nápoly L alakú ülőgarnitúra esetében választható formai és funkcionális elemek:

  • L alakú lábtartós kanapé
  • L alakú háttámlás kanapé
  • U alakú forma több méretben
  • legkisebb “L” alakú forma: 271 x 195 cm
  • legkisebb “U” alakú forma: 195 x 359 x 212 cm
  • rendelhető hideghab (puha vagy félkemény)
  • minden fejtámla fel- és lehajtható
  • kétféle formájú karfa választható
  • puff 3-féle méretben
  • több száz színű kárpittal rendelhető
  • kétüléses kanapé verzióban is két méretben rendelhető: 206/200 x 112 cm vagy 180/174 x 112 cm

Az üzletünkben kiállított Solthy Gallery festményei közül lehet választani olyat, ami a kanapéhoz illő. Vagy bárki rendelhet saját elképzelése alapján, melyet a festőnő megvalósít.

A Nápoly L alakú ülőgarnitúrához festményszőnyeg, dohányzóasztal is választható. Látogasson el üzletünkbe és próbálja ki legújabb kanapénkat! Kollégáink segítenek a legmegfelelőbb méret és forma kiválasztásában.

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

    Visszahívást kér:

    Hírlevél feliratkozás:

    Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

    Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

    Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

    Termék galéria

    ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

    ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

    Hétfő 10:00 - 20:00
    Kedd 10:00 - 20:00
    Szerda 10:00 - 20:00
    Csütörtök 10:00 - 20:00
    Péntek 10:00 - 20:00
    Szombat 10:00 - 20:00
    Vasárnap 10:00 - 19:00

    A HÓNAP ÚJ MODELLJE

    MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

    MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

    * rendkívül kedvező ár
    * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
    * elemekből összeállítható
    * motorosan állítható fejtámlák
    Tovább a termékre

    Miért érdemes nálunk vásárolni?