Nápoly L alakú kanapé

A kanapé fejtámlái állíthatóak. Vendégágy és ágyneműtartó kérhető bele. A kanapé rendelhető, L és U alakú formában is. A kárpit színét több száz lehetőség közül lehet kiválasztani.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A Nápoly kanapét kétféle karfával lehet rendelni, ami azt jelenti, hogy az alapvetően modern ülőgarnitúra karakterét nagyon meghatározza a karfa formája.

Az “A” karfa formája inkább klasszikus megjelenést kölcsönöz a garnitúrának, míg a “B” karfa, szögletes vonalvezetése miatt, inkább modern lakásokba ajánlott. A Nápoly L alakú kanapé fejtámlái állíthatóak, így mindenki saját magának tudja beállítani a fejtámla dőlésszögét. Amennyiben térbe szeretnénk állítani a Nápoly L alakú kanapét az is lehetséges. Egyrészt, mert a kanapé hátulja is igényes és szép kialakítású, másrészt a fejtámlákat lehajtva, jól át lehet látni a teret.

Sok különlegessége mellett az is nagyon előnyös tulajdonsága ennek a kanapénak, hogy vendégágy és ágyneműtartó is kérhető bele. Továbbá a Nápoly L alakú kanapé rendelhető kanapé még U alakú kanapé formában is.

Különleges kanapé esetében nem meglepő, hogy az ülőgarnitúrának van egy különleges eleme. Ez pedig a nagy méretű lábtartós elem, amely két személy számára is megfelelő kényelmet biztosít.

Mint szinte minden kanapénk ez is strapabíró bútordarab. Belső szerkezete is nagyon masszív. Mindezt a tömörfa szerkezet, a NOSAG acél hullámrugó és a puha hideghab anyagok felhasználása teszi lehetővé.

A kárpit színét több száz lehetőség közül tudják vásárlóink kiválasztani és nem létezik rossz választás, mert minden kárpitunk extrán magas kopásállóságú. De, ha valaki szeretné fokozni az előnyöket, akkor baby és kisállatbarát kárpitokat is tud választani.

A Nápoly L alakú kanapé és ülőgarnitúra esetében választható formai és funkcionális elemek:

  • L alakú lábtartós kanapé
  • L alakú háttámlás kanapé
  • U alakú kanapé több méretben
  • legkisebb “L” alakú forma : 271 x 195 cm
  • rendelhető üléskeménység (puha vagy félkemény)
  • minden fejtámla le- és felhajtható
  • puff kérhető hozzá több méretben
  • több száz színű kárpittal rendelhető
  • kétüléses kanapé verzióban is két méretben rendelhető: 196 x 109 cm vagy 170 x 109 cm

Az üzletünkben kiállított Solthy Gallery festményei közül pedig választhat a kanapéhoz illőt, vagy rendelhet egyedi elképzelés alapján, melyet kérésre a festőnő megvalósít.

Ülőgarnitúráinkhoz festmény, szőnyeg, dohányzóasztal is választható az üzletünkben. Látogasson el hozzánk és próbálja ki a Nápoly ülőgarnitúrát! Kollégáink segítenek a legmegfelelőbb méret és forma kiválasztásában.

Termék galéria

ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

Hétfő 10:00 - 20:00
Kedd 10:00 - 20:00
Szerda 10:00 - 20:00
Csütörtök 10:00 - 20:00
Péntek 10:00 - 20:00
Szombat 10:00 - 20:00
Vasárnap 10:00 - 19:00

A HÓNAP ÚJ MODELLJE

MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

* rendkívül kedvező ár
* 500-féle kárpitválasztási lehetőség
* elemekből összeállítható
* motorosan állítható fejtámlák
Tovább a termékre

Miért érdemes nálunk vásárolni?