Aries ovális alakú tükör 119481

86 600 Ft

A szögletes formájú tükrökkel ellentétben az Aries ovális alakú tükör 119481 csupa kerekded, lágy vonal, így kellemes díszítőeleme lesz az adott helyiségnek, melyre jó érzés rápillantani. Elbűvöl egyszerű eleganciájával, miközben a rugalmasság és a sokoldalúság megtestesítője.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

Az Aries ovális alakú tükör elbűvöl egyszerű eleganciájával, miközben a rugalmasság és a sokoldalúság megtestesítője.

A szögletes formájú tükrökkel ellentétben az Aries ovális alakú tükör 119481 csupa kerekded, lágy vonal, így kellemes díszítőeleme lesz az adott helyiségnek, melyre jó érzés rápillantani. Semleges dizájnjának köszönhetően szinte bármilyen lakberendezési stílus elemeként jól mutat. Letisztult és praktikus dekoráció lehet egy modern minimalizmus jellemezte otthonban. Ugyanakkor egy konzervatívabb, klasszikusabb szoba összképébe is harmonikusan belesimul.

Az Aries ovális alakú tükör 119481 függőlegesen 136 cm, vízszintesen pedig 36 cm átmérőjű. A csiszolt üveglapból készült tükör egy 4 cm vastag, aranyszínű bevonattal ellátott, közepes sűrűségű farostlemez alapon helyezkedik el. Így a tükör kiemelkedik a fal síkjából. Világos alapszínének és nagy méretének köszönhetően különösen ideális tágas, világos helyiségekbe, ahol a beeső fény kiemeli a tükör arany keretét és a tükörről visszaverődve csodás ragyogással tölti meg a szobát. Ezen felül sötét tónusú, kisebb helyiségeknek is éke lehet, mivel egy ilyen nagyméretű tükör optikailag nagyítja a teret. Ráadásul Az Aires termékcsaládban szabályos kör alakú tükrök is találhatók, melyet az ovális változat mellé elhelyezve egy egészen rendkívüli kompozíciót hozhatunk létre.

Ez a tükör vízszintesen és függőlegesen is felfüggeszthető. Függőlegesen elhelyezve elsősorban egész alakos, praktikus mivolta érvényesül, kiváló lehet például gardrób szobába, előszobába vagy a folyosó végébe. Vízszintesen pozícióban pedig inkább dekorációként funkcionál például a nappaliban a kanapé fölött, vagy a hálószobában az ágy fölött.

Ugyanígy remek választás ruhaboltokba, hotelszobákba, éttermekbe vagy kávézókba.

Ha szeretné otthonát még különlegesebbé varázsolni, nézze meg dísztárgy-, szőnyeg– és dohányzóasztal-kínálatunk is! Kérdés esetén keressen minket bizalommal elérhetőségeinken vagy látogasson el Facebook és Instagram oldalunkra is!

MÉRETTÁBLÁZAT

A tükör méretei:

  • Magasság: 136 cm
  • Szélesség: 36 cm
  • Vastagság: 4 cm
  • Súly: 8,2 kg

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

    Visszahívást kér:

    Hírlevél feliratkozás:

    Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

    Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

    Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

    Termék galéria

    ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

    ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

    Hétfő 10:00 - 20:00
    Kedd 10:00 - 20:00
    Szerda 10:00 - 20:00
    Csütörtök 10:00 - 20:00
    Péntek 10:00 - 20:00
    Szombat 10:00 - 20:00
    Vasárnap 10:00 - 19:00

    A HÓNAP ÚJ MODELLJE

    MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

    MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

    * rendkívül kedvező ár
    * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
    * elemekből összeállítható
    * motorosan állítható fejtámlák
    Tovább a termékre

    Miért érdemes nálunk vásárolni?