SPIRIT L alakú sarokülőgarnitúra

563 700 Ft 394 600 Ft

A SPIRIT ülőgarnitúra az egyik legkedveltebb modellünk, mely a RIO art & design bútorüzletünkben rendelhető és kipróbálható, a MaxCity Lakberendezési Áruház földszintjén. Állítható fejtámlájú az ülőgarnitúra. Felár ellenében ágy és ágyneműtartó is kérhető bele. Fotón lévő méret:282cmx176cm

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A SPIRIT L alakú sarokülőgarnitúra tulajdonságai

A SPIRIT L alakú sarokülőgarnitúra összeköti a klasszikus és a modern design-t. Robusztusabb kivitelét a finoman kidolgozott ívek lágyítják. Ülőfelülete keményebb komfortú, mely vázrendszerünk egyik legjobb barátjává teszi. Az ülések legfelső része különböző fokozatokba állítható, így kedvezve alacsonyabb és magasabb termetű vásárlóink igényeinek egyszerre. Ülésmélysége átlagos, a legtöbb ember számára hosszan tartó komfortélményt biztosít.

A SPIRIT sarokülőgarnitúra további előnyeihez tartozik a vendégágy és ágyneműtartó-funkció. Alapvetően a garnitúra fix, így az említett lehetőségek szükségességéről a rendelés közben maga a vásárló dönthet.

Többféle méretben rendelhető.

A fotón: 282cm x 176cm méreteben látható.

Fix formájú ára 563.700 helyett 394.600 Ft

Ágyazható formában ára 643.900 helyett 450.700 Ft

A SPIRIT L alakú sarokülőgarnitúra elérhető fix és ágyazható kettes kanapé, sarokgarnitúra, illetve szimmetrikus felépítésű, (pihenős) U alakú formákban is.

Kiegészítőként rendelhető még mellé kétféle méretű puff is, melyeket lehet fix vagy tárolós kivitelben is rendelni.

A sarokülőgarnitúra több százféle magas minőségű és kopásálló, hagyományosan és vízzel könnyen tisztítható szövetekkel kerülhet bevonásra. A Safe Front, AquaClean és Easy Clean minőségek mellett bőrrel is rendelhető a garnitúra. A kárpit színe szintén több százféle lehet a vásárló otthonához és elképzeléseihez igazodva. Vázrendszere és lábazata is tömör bükkfából készül. Lábait lehet nyersen vagy 6-féle más pácszínnel kérni, hogy megfelelően illeszkedjen mindenki otthonába.

 1. Írjon az e-mail címünkre, személyre szabott árajánlatért!
 2. Fáradjon be üzletünkbe és kollégáink segítségével válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kárpitozást és funkcionális elemeket.
 3. Letölthető mérettáblázatunk alapján, akár már otthon felkészülhet kérdéseivel!
 4. Látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

Az ülőgarnitúrához választhat üzletünkben szőnyeget, dohányzóasztalt, lámpátszekrényt vagy tv-állványt, sőt dísztárgyakat is.

MÉRETTÁBLÁZAT

Különböző méretekben rendelhető.

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00
  Bella ággyá nyitható kanapé

  Bella ággyá nyitható kanapé

  * ágyazható és ágyneműtartós
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  Tovább a termékre

  A HÓNAP TERMÉKE

  Miért érdemes nálunk vásárolni?