Spirit ülőgarnitúra vendégággyal


30% kedvezménnyel rendelhető

A Spirit ülőgarnitúra vendégággyal jelenleg 30%-os nagyon kedvező, akciós áron rendelhető meg nálunk az üzletben kétféle méretben (282*176 cm és 262*176 cm) és egyéb kiegészítőkkel (puff, fotel). Az ülőgarnitúra fejtámlái állíthatók, vagyis több fokozatban le és fel hajthatók. A fotón felhajtott állapotban látható. A kanapé elemekből épül fel ezért L alakot, U alakot és két karfás kanapé formát is össze tudunk állítani. A fenti ár S2 szövettel értendő.

262*176 cm  L alakú ülőgarnitúra S2. szövettel: akciós ár: 545.400 Ft (779.100 Ft helyett)

282*176 cm L alakú ülőgarnitúra S2. szövettel: akciós ár: 557.200 Ft (796.000 Ft helyett)

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A SPIRIT ülőgarnitúra vendégággyal nagy segítséget jelen a vendégek elszállásolása során. A kanapé minden fejtámlája állítható. Ráadásul dizájnjában átmenetet képez a klasszikus és modern stílus között, így valóban sok otthon berendezési tárgyai közé passzolhat. Robusztusabb kivitelét a finoman kidolgozott ívek lágyítják. A SPIRIT ülőgarnitúra vendégággyal alapvetően egy keményebb komfortfokozatú garnitúra, amely kényelmes alvást biztosít. A még ki nem nyitott ülőgarnitúra az alacsonyabb és magasabb termetű személyek számára is kiváló támlamagasságot biztosíthat a megfelelő funkcióelemekkel. Ülésmélysége átlagos, így a legtöbb ember számára hosszan tartó komfortélményt biztosít.

Állítható funkciója mellett – ahogy azt neve is sugallja – legnagyobb előnye, hogy vendégágy és ágyneműtartó is kérhető bele.

Kétféle méretben rendelhető!

A helyiség és a további bútorzat figyelembe vételével Ön választhat a 262 x 176 cm vagy a 282 x 176 cm méret között. Ráadásul mindezt most akciós áron teheti meg!

A SPIRIT termékcsalád elérhető fix és ágyazható kettes kanapé, sarokgarnitúra, U alakú formákban is.

Kiegészítőként rendelhető még mellé fotel és kétféle méretű puff is, melyeket lehet fix vagy tárolós kivitelben is kérni.

A garnitúra több százféle magas minőségű és kopásálló, hagyományosan és vízzel könnyen tisztítható szövetekkel kárpitozható. A Safe Front, AquaClean és Easy Clean minőségek mellett bőrrel is rendelhető a garnitúra.

A SPIRIT ülőgarnitúra szerkezet és lábazata is tömör bükkfából készül. Ezért is rendkívüli a minősége és a terhelhetősége. Lábait lehet nyers változatban vagy 6-féle további pácszínnel kérni, hogy a bútor megfelelően illeszkedjen otthona stílusához.

További információk érdekében javasoljuk, hogy:

 1. Írjon az e-mail címünkre vagy egyéb elérhetőségeink egyikére és tegyen fel kérdéseket vagy kérjen személyre szabott árajánlatot!
 2. Jöjjön be törökbálinti áruházunkba és kollégáink segítségével válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kárpitozást és funkcionális elemeket!
 3. Letölthető mérettáblázatunk alapján, akár már otthon felkészülhet kérdéseivel!
 4. Látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra és inspirálódjon!

Az ülőgarnitúrához választhat áruházunkban szőnyeget, dohányzóasztalt, lámpátszekrényt vagy tv-állványt, sőt dísztárgyakat is.

MÉRETTÁBLÁZAT

A termék választható a 262 x 176 cm vagy a 282 x 176 cm méret között. Az alapár a kisebb méretre vonatkozik!

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?