Bella ággyá alakítható ülőgarnitúra


30% kedvezménnyel rendelhető

A Bella ággyá alakítható ülőgarnitúra kisebb változata 255 x 174 cm méretű. Vendégágy és ágyneműtartó is rendelhető bele, továbbá nagyobb méretben és kanapé formában is kérhető. Színe több  százféle kárpit közül választható ki. Kiegészítésként, kanapét, puffot fotelt és fejtámlát is tudunk ajánlani hozzá.

283 cm széles, 140*195 cm-es vendégággyal, S2. szövettel: 1.118.000 Ft helyett, 782.600 Ft

303 cm széles, 160*195 cm-es vendégággyal, S2. szövettel: 1.197.400 Ft helyett, 838.200 Ft

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A Bella ággyá alakítható ülőgarnitúra klasszikus formavilágával szinte minden lakásba tökéletes választás.

Kisebb nappalikba is bátran ajánljuk, hiszen „L” alakú verziója is csak 255 cm széles. De a Bella ággyá alakítható ülőgarnitúra rendelhető kétüléses kanapé változatban is. Az „L” alakú változata kérhető vendégággyal és ágyneműtartóval, így soha nem lesz gond, ha vendégünk nálunk szeretné tölteni az éjszakát. A Bella ággyá alakítható ülőgarnitúra további előnye, hogy a vendégágy-funkció nem csak alvásra, de tévé nézéshez is nagyon praktikus.

Egyetlen mozdulattal tudunk lábtartót is varázsolni, így akár az egész család is kényelmesen mozizhat. A széles – többszáz-féle – szövetválaszték lehetővé teszi, hogy saját ízlésünk és elképzelésünk szerint, akár egyedi stílussal alakítsa ki bárki leendő kanapéját. A Bella ággyá alakítható ülőgarnitúra egy bársonyos szövettel elegáns, bőr kárpitozással akár loftos, egy zsákosabb szövettel igazi „cozy” hatást keltő ülőgarnitúra.

De a lehetőségek sora ezzel még nem ért véget! Ennek az ággyá alakítható ülőgarnitúrának tökéletes kiegészítője lehet a hozzá rendelhető fejtámla, fotel, illetve a lábtartó puff, melynek tárolós verziója praktikus akár párnák vagy takarók tárolására is. Amennyiben nagyobb teret szeretnénk berendezni, akkor két- és háromszemélyes kanapét továbbá fotelt is tehetünk az L alakú formához.

A Bella ággyá alakítható ülőgarnitúra elérhető méretei:

 • 255 x 174 cm (L alak – tükörkép rendelhető)

Funkciói:

 • vendégágy/ágyneműtartó (L alak)

Kiegészítők:

 • fotel
 • ülőke 62 x 62 cm (fix vagy tárolós)
 • ülőke 102 x 62 cm (fix vagy tárolós)
 • fejtámla

Az ággyá alakítható Bella ülőgarnitúra termékünknek létezik egy úgynevezett „comfort” ágyas verziója, melyet akár mindennapos alváshoz is bátran ajánlunk. A benne levő matrac, szinte egy franciaágy kényelmét nyújtja, melyet 140 cm-es és 160 cm-es fekvőfelülettel is lehet kérni. Ez a kanapé alkalmas a pici egyszobás lakásokba is, hiszen egyetlen egyszerű mozdulattal tudjuk a kanapét ággyá varázsolni. Így a szobánk nem lesz túl zsúfolva bútorokkal, mégsem kell kompromisszumot kötnünk.

A Bella ülőgarnitúránál a pihenő elem alatt rejtőzik az ágyneműtartó. Szín- és anyagválasztéka megegyezik a Bella vendégágyas kanapéval, tehát rengeteg lehetőség van, hogy megtaláljuk az elképzelésünknek megfelelő bútort, mind színben, mind anyagban és tisztíthatóságban.

Elérhető méretek:

 • 283 x 176/213 cm (140 cm-es fekvőfelület, „L” alakú garnitúra)
 • 303 x 176/213 cm (160 cm-es fekvőfelület, „L” alakú garnitúra)

Kiegészítők:

 • ülőke 62 x 62 cm (fix vagy tárolós)
 • ülőke 102 x 62 cm (fix vagy tárolós)
 • fejtámla
 • fotel

A Bella ülőgarnitúra termékhez választhat bemutatótermünkben:

Ha több információra lenne szüksége ezzel a termékkel kapcsolatban, keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

MÉRETTÁBLÁZAT

A Bella ággyá alakítható ülőgarnitúra elérhető méretei:

 • 255 x 174 cm (L alak – tükörkép rendelhető)

 

„comfort” ágyas verzió elérhető méretek:

 • 283 x 176/213 cm (140 cm-es fekvőfelület, „L” alakú garnitúra)
 • 303 x 176/213 cm (160 cm-es fekvőfelület, „L” alakú garnitúra)

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?