Nápoly L ALAKÚ ÜLŐGARNITÚRA ÁGYFUNKCIÓVAL

Ez a modern vonalvezetésű ülőgarnitúra állítható fejtámlákkal rendelkezik. Elérhető ágyfunkciós és ágyneműtartós kialakítású L, illetve U alakokban. Szövetválasztéka széles, a gyártói kínálat kiemelkedő minőségű hagyományos, illetve vízzel könnyen tisztítható szövettípusokban bővelkedik.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A Nápoly L alakú ülőgarnitúra egy letisztult, modern vonalvezetésű modell, melynek formatervezése során ügyeltek arra, hogy a lehető legtöbb enteriőrbe beilleszthető legyen.

A Nápoly L alakú ülőgarnitúra tömör bükkfa vázzal rendelkezik, a kiváló minőségű lágy hideghabból és puha vattarétegből kialakított üléskomfortot pedig NOSAG (acél) hullámrugó támasztja alá, elősegítve az időtálló, kiemelkedő pontrugalmasságot. Alapvetően elmondható, hogy a puhább kialakítású ülőfelületek nagyobb mozgástérrel rendelkeznek, így a gyártás során a laza kárpitozás mellett tűzések kialakításával fokozták a modell szövetborításának teherbírását, időtállóságát. A modellhez 5 cm magas lábat választott a gyártó, amely, méretének köszönhetően, alig látszik, így a garnitúrának olyan hatása, van mintha a föld felett lebegne 5 cm-rel.

A karfák esetében kétféle variációt – egy egyenes vonalvezetésű, letisztult (22 cm), illetve egy klasszikusabb, íves (25 cm) kialakítású – ajánlunk.

Ha az ülőgarnitúra kiemelt minőségű, általános szerkezeti kialakítása nem lenne elég, vásárlóink egyik legkedveltebb extra funkciója a nyaktámaszok állíthatósága. A pihenő/sarokpad, illetve a kettes egységek nyaktámaszai is acél racsnis szerkezettel lettek ellátva, melyek manuális állíthatósága lehetőséget ad az alacsonyabb és magasabb családtagok egyéni üléskomfortjának beállítására. A mindennapok során kiemelten fontos, praktikus megoldásokkal is el lett látva a Nápoly L alakú ülőgarnitúra. A karfás pihenőkanapé-szárba ágyneműtartót, a kettes ülésegységek alá pedig billenő vendégágyat lehet beépíteni.

Az ágyneműtartó bármikor szolgálhat szezonálisan váltható díszpárnák, derékpárnák vagy plédek, takarók tárolására. Míg a billenőágy segítségével egy körülbelül 265 x 120 cm-es (L alakú) vagy 285 x 120 cm-es (U alakú) fekvőfelület alakítható ki, mely tökéletes színtere lehet a közös családi filmesteknek is.

A Nápoly L alakú ülőgarnitúra bővelkedik a lehetőségekben, a variációkban.

A kettes kanapé, az L és U alakú formák 3-féle méretű puffal is kiegészíthetők. A modellhez tartozó exkluzív szövetkollekció pedig bővelkedik különböző színekben, struktúrákban és akár vízzel könnyen tisztítható szövetekben is.

A Nápoly L alakú ülőgarnitúra esetében választható formai és funkcionális elemek:

 • L alakú lábtartós kanapé
 • L alakú háttámlás kanapé
 • U alakú forma több méretben
 • legkisebb “L” alakú forma: 271 x 195 cm
 • legkisebb “U” alakú forma: 195 x 359 x 212 cm
 • rendelhető hideghab (puha vagy félkemény)
 • minden fejtámla fel- és lehajtható
 • kétféle formájú karfa választható
 • puff 3-féle méretben
 • több száz színű kárpittal rendelhető
 • kétüléses kanapé verzióban is két méretben rendelhető: 206/200 x 112 cm vagy 180/174 x 112 cm

Az üzletünkben kiállított Solthy Gallery festményei közül lehet választani olyat, ami a kanapéhoz illő. Vagy bárki rendelhet saját elképzelése alapján, melyet a festőnő megvalósít.

A Nápoly L alakú ülőgarnitúrához festményszőnyeg, dohányzóasztal is választható. Látogasson el üzletünkbe és próbálja ki legújabb kanapénkat! Kollégáink segítenek a legmegfelelőbb méret és forma kiválasztásában.

Termék galéria

ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

Hétfő 10:00 - 20:00
Kedd 10:00 - 20:00
Szerda 10:00 - 20:00
Csütörtök 10:00 - 20:00
Péntek 10:00 - 20:00
Szombat 10:00 - 20:00
Vasárnap 10:00 - 19:00

A HÓNAP ÚJ MODELLJE

MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

* rendkívül kedvező ár
* 500-féle kárpitválasztási lehetőség
* elemekből összeállítható
* motorosan állítható fejtámlák
Tovább a termékre

Miért érdemes nálunk vásárolni?