KÁRPITOS LONDON SZÉK ÉS LONDON KARSZÉK CONTROL ÉTKEZŐASZTALLAL

Az asztal és szék külön is megvásárolható.

A  London szék  kényelmes, a hátat puhán körbeöleli. Sokféle stílushoz illeszthető a formája. A lakás harmóniáját erősíti a szék és karszék együttes megjelenése egy térben. A London szék 2-féle formában rendelhető. Kárpitos háttámlával, fa háttámlával. A London karszék 2-féle formában rendelhető. Kárpitos háttámlával, fa háttámlával.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A Control étkezőasztal és a kárpitos London szék a klasszikus dizájnt képviseli.

Control étkezőasztal egyedi tervezésű termék, más üzletben nem kapható. Az étkező asztal többféle fafurnéros anyagból készülhet. Hozzá ugyanezzel a design-nal dohányzó- és lerakóasztal is rendelhető. A leggyakrabban bükk és tölgy fafurnéros anyagból rendelik vásárlóink. Felár ellenében dió fafurnéros változatban is rendelhető. A különböző anyagokat különböző színekre pácolva lehet választani. A leggyakoribb választott színek a világos dió, sötét dió, az antik dió, a cseresznye, a wenge és a tea szín. Natúr színekben is rendelhető az asztal. Ilyenkor csak selyemfényű lakozás található a felületen.

Szinte bármilyen egyedi színben rendelhető az asztal és a hozzá választott székek is. Lehetőség van arra, hogy a meglévő bútorok vagy székek színéhez illesszük az asztal színét is. Az étkezőasztal lábai 12 x 12 cm vastagságúak. Kisebb asztalok esetében 10 x 10 cm lábakat javaslunk. A Control étkezőasztal standard rendelhető méretei 140 x 90 cm, 160 x 90 cm és 180 x 90 cm, de egyedi méretben is rendelhető az étkezőasztal. Az egyedi termékre az egyedi méretek megadása után kaphatnak árat vevőink.

A Control asztal és a London szék összhangja

Control étkezőasztal modern és klasszikus bútorokhoz egyaránt illik. Dohányzóasztal, konzol asztal, telefonasztal formában is rendelhető. Az asztalokat így össze tudjuk hangolni a lakáson belül.

A London széket és karszéket különböző kárpittal lehet rendelni, szövet, textilbőr, bőr, Nanova lemosható anyag, Novalife, fényes fémes hatású textilbőr, bármely egyedi kárpit. Ezekből a kárpitokból  többféle szín is választható. A vásárló által hozott saját anyaggal is kárpitoztatható a szék.  Ennek a széknek van karfás változata is. Az étkező asztalnál  az azonos formavilágú szék és karszék  jól mutat. Az üzletünkben kapható,  ADA és ADA ülőgarnitúráink összes kárpitja is választható a székeinkre is, így egy légterű lakások esetében is tökéletes összhang teremthető.

Fa szerkezet: A bükkfa váz többféle színűre pácolt lehet.  Leggyakoribb fa színek amelyeket vásárlóink választanak, wenge, sötét dió, világos dió, antik dió, cseresznye, natúr bükk szín. Ezeken a színeken kívül  hozott páccal, vagy nálunk kevertetett  színekkel is rendelhető  ez a termék.  Meglévő asztalhoz számítógépesen, egyedileg tudjuk igazítani a fa részek színét.

A  London szék  kényelmes, a hátat puhán körbeöleli. Sokféle stílushoz illeszthető a formája. A lakás harmóniáját erősíti a szék és karszék együttes megjelenése egy térben.

A London szék 2-féle formában rendelhető. Kárpitos háttámlával, fa háttámlával.

A London karszék 2-féle formában rendelhető. Kárpitos háttámlával, fa háttámlával.

Hogyan rendelhető meg az asztal?

 • Jöjjön el üzletünkbe és tekintse meg személyesen a terméket!
 • Egyedi méretre vagy színre kérjen árajánlatot elérhetőségeink valamelyikén!
 • Rendeljen vagy kérjen részletes, személyre szabott árajánlatot e-mailen keresztül!

Válasszon az étkezőasztal mellé széket, szőnyeget vagy nézze meg dísztárgy-kínálatunkat! Ha több információra lenne szüksége a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

MÉRETTÁBLÁZAT

Az étkezőasztal lábai 12 x 12 cm vastagságúak. Kisebb asztalok esetében 10 x 10 cm lábakat javaslunk. A Control étkezőasztal standard rendelhető méretei 140 x 90 cm, 160 x 90 cm és 180 x 90 cm, de egyedi méretben is rendelhető az étkezőasztal. Az egyedi termékre az egyedi méretek megadása után kaphatnak árat vevőink.

London  favázas szék
Váz: Bükk fa
47 x 59 x 98 cm (szélesség x mélység x magasság)
Ülésmagasság: 49 cm

London  favázas karszék
Váz: Bükk fa
56 x 59 x 98 cm (szélesség x mélység x magasság)
Ülésmagasság: 50 cm
Karfamagasság: 67 cm

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  A TERMÉKCSALÁD TOVÁBBI TAGJAI

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?