KÁRPITOS LONDON SZÉK ÉS LONDON KARSZÉK CONTROL ÉTKEZŐASZTALLAL

A  London szék  kényelmes, a hátat puhán körbeöleli. Sokféle stílushoz illeszthető a formája. A lakás harmóniáját erősíti a szék és karszék együttes megjelenése egy térben. A London szék 2-féle formában rendelhető. Kárpitos háttámlával, fa háttámlával. A London karszék 2-féle formában rendelhető. Kárpitos háttámlával, fa háttámlával.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A Control étkezőasztal és a kárpitos London szék a klasszikus dizájnt képviseli.

Control étkezőasztal egyedi tervezésű termék, más üzletben nem kapható. Az étkező asztal többféle fafurnéros anyagból készülhet. Hozzá ugyanezzel a design-nal dohányzó- és lerakóasztal is rendelhető. A leggyakrabban bükk és tölgy fafurnéros anyagból rendelik vásárlóink. Felár ellenében dió fafurnéros változatban is rendelhető. A különböző anyagokat különböző színekre pácolva lehet választani. A leggyakoribb választott színek a világos dió, sötét dió, az antik dió, a cseresznye, a wenge és a tea szín. Natúr színekben is rendelhető az asztal. Ilyenkor csak selyemfényű lakozás található a felületen.

Szinte bármilyen egyedi színben rendelhető az asztal és a hozzá választott székek is. Lehetőség van arra, hogy a meglévő bútorok vagy székek színéhez illesszük az asztal színét is. Az étkezőasztal lábai 12 x 12 cm vastagságúak. Kisebb asztalok esetében 10 x 10 cm lábakat javaslunk. A Control étkezőasztal standard rendelhető méretei 140 x 90 cm, 160 x 90 cm és 180 x 90 cm, de egyedi méretben is rendelhető az étkezőasztal. Az egyedi termékre az egyedi méretek megadása után kaphatnak árat vevőink.

A Control asztal és a London szék összhangja

Control étkezőasztal modern és klasszikus bútorokhoz egyaránt illik. Dohányzóasztal, konzol asztal, telefonasztal formában is rendelhető. Az asztalokat így össze tudjuk hangolni a lakáson belül.

A London széket és karszéket különböző kárpittal lehet rendelni, szövet, textilbőr, bőr, Nanova lemosható anyag, Novalife, fényes fémes hatású textilbőr, bármely egyedi kárpit. Ezekből a kárpitokból  többféle szín is választható. A vásárló által hozott saját anyaggal is kárpitoztatható a szék.  Ennek a széknek van karfás változata is. Az étkező asztalnál  az azonos formavilágú szék és karszék  jól mutat. Az üzletünkben kapható,  ADA és ADA ülőgarnitúráink összes kárpitja is választható a székeinkre is, így egy légterű lakások esetében is tökéletes összhang teremthető.

Fa szerkezet: A bükkfa váz többféle színűre pácolt lehet.  Leggyakoribb fa színek amelyeket vásárlóink választanak, wenge, sötét dió, világos dió, antik dió, cseresznye, natúr bükk szín. Ezeken a színeken kívül  hozott páccal, vagy nálunk kevertetett  színekkel is rendelhető  ez a termék.  Meglévő asztalhoz számítógépesen, egyedileg tudjuk igazítani a fa részek színét.

A  London szék  kényelmes, a hátat puhán körbeöleli. Sokféle stílushoz illeszthető a formája. A lakás harmóniáját erősíti a szék és karszék együttes megjelenése egy térben.

A London szék 2-féle formában rendelhető. Kárpitos háttámlával, fa háttámlával.

A London karszék 2-féle formában rendelhető. Kárpitos háttámlával, fa háttámlával.

Hogyan rendelhető meg az asztal?

 • Jöjjön el üzletünkbe és tekintse meg személyesen a terméket!
 • Egyedi méretre vagy színre kérjen árajánlatot elérhetőségeink valamelyikén!
 • Rendeljen vagy kérjen részletes, személyre szabott árajánlatot e-mailen keresztül!

Válasszon az étkezőasztal mellé széket, szőnyeget vagy nézze meg dísztárgy-kínálatunkat! Ha több információra lenne szüksége a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

MÉRETTÁBLÁZAT

Az étkezőasztal lábai 12 x 12 cm vastagságúak. Kisebb asztalok esetében 10 x 10 cm lábakat javaslunk. A Control étkezőasztal standard rendelhető méretei 140 x 90 cm, 160 x 90 cm és 180 x 90 cm, de egyedi méretben is rendelhető az étkezőasztal. Az egyedi termékre az egyedi méretek megadása után kaphatnak árat vevőink.

London  favázas szék
Váz: Bükk fa
47 x 59 x 98 cm (szélesség x mélység x magasság)
Ülésmagasság: 49 cm

London  favázas karszék
Váz: Bükk fa
56 x 59 x 98 cm (szélesség x mélység x magasság)
Ülésmagasság: 50 cm
Karfamagasság: 67 cm

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?