NOA ÉTKEZŐASZTAL 742350

720 500 Ft

A Noa étkezőasztal Noa székkel a legjobban egy ultramodern lakásban mutat és azoknak való, akik szerelmesei a formák és az anyagok találkozásának.

Csak 180cm x 90 cm méretben elérhető termék.

Asztal: 535.800 Ft

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A Noa étkezőasztal Noa székkel a legjobban egy ultramodern lakásban mutat és azoknak való, akik szerelmesei a formák és az anyagok találkozásának.

Mivel az egész garnitúra összeállítása sötét színárnyalatú, ezért nagyobb terekben mutat jól, ahol érvényesülni tud. De nem csak a színe miatt, hanem, mert a Noa étkezőasztal lába így tud érvényesülni igazán. Az étkezőasztal matt fekete lakkozású fémmel, tömör amerikai diófa lábakkal készült. érdekessége, hogy az asztallap kétrétegű. Az alsó víztiszta üveglap, a felső rész fehér porcelán, fehér márvány mintázattal.

Az asztal lábának kialakítása három szélesebb elemből történt, melyek nem szabályosan, de annál strapabíróbban és stabilabban tartják a vékony asztallapot. A asztal vékony elemei tökéletesen passzolnak a Noa szék lábaihoz, mind színben, mind formában, mind pedig anyagában.

A képen látható Noa fémvázas, teljesen bekárpitozott székek teljes összhangban vannak az asztallal. A kárpit nem eltávolítható,  de hagyományosan tisztítható, 100% poliészterből készült szövet, melynek színe sötétbarna. A kárpitozás egyedi, ezért a színe sajnos nem változtatható.

Ha a székek nem tetszenek valakinek, akkor választhat az étkezőasztal mellé széket, másik szőnyeget vagy nézze meg dísztárgy-kínálatunkat! Ha több információra lenne szüksége a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

További információk

Méretek 180 × 90 × 75 cm

MÉRETTÁBLÁZAT

Méretek:

asztal: sz: 180 cm mé: 90 cm ma: 75 cm
szék: sz: 48 cm mé: 62 cm ma: 90 cm

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

  A TERMÉKCSALÁD TOVÁBBI TAGJAI

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?