GLASS kör alapú hajlított dohányzóasztal 552672

118 600 Ft

A RIO art & design dohányzóasztalainak anyaga  lehet fából, fémből, sőt akár 100%-ban üvegből is. A GLASS kör alapú dohányzóasztal/konzolasztal két üveglapból álló modell, kerekekkel.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A GLASS kör alapú hajlított dohányzóasztal termékjellemzői

Dohányzóasztalaink modern tervezésű ülőgarnitúráinkhoz idomulva lehetnek fából, fémből sőt akár 100%-ban üvegből is. A GLASS kör alapú hajlított dohányzóasztal/konzolasztal kettő darab, edzett üveglappal rendelkezik. Ezek egyenként 10 mm vastagságúak. Az alsó üveglap alján 4 db görgő található, így a dohányzóasztal könnyen mozgatható a lakásban.

A modellt egy, a kanapé elé terített mintás szőnyeg használatakor érdemes választani. Csakúgy, mint a többi, teljesen átlátszó kecses formájú, szellős megjelenésű hajlított üvegasztalunk, ez is tökéletes kiegészítője egy modern nappalinak. Szinte észrevehetetlen, mégis figyelemfelkeltő dizájnnal rendelkezik.

Csak egyfajta méretben és kivitelben rendelhető termék.

Egy nappali el sem képzelhető egy jó dohányzóasztal nélkül. Ez a bútor valójában sokkal több mindenre hivatott, mint amire a neve utal. Abban, hogy Ön a lehető legtökéletesebb dohányzóasztalt válassza otthonába segít a Rio Design áruház széles kínálata és összes kollégája.

Hogyan rendelhető meg a dohányzóasztal?

 • Rendeljen üzletünkben vagy e-mailen keresztül!

Válasszon a dohányzóasztalhoz szőnyeget vagy nézze meg dísztárgy-kínálatunkat! Ha több információra lenne szüksége a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

MÉRETTÁBLÁZAT

Méretek: 45 x 60 x 47 cm (szélesség x magasság x mélység)

Más méretben és kivitelben nem rendelhető.

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?