Zanzibár bárszék

Elsőosztályú kényelme mellett a Zanzibár bárszék elegáns, kifinomult dizájnjával esztétikus külsőt kölcsönöz a helyiségeknek. Ez a bárszék egy olyan bükk favázas szék, amely sokszínűsége mellett strapabíró és tartós. S2 szövettel látható a fotón.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A Zanzibár bárszék egy stílusos, kagyló formájú bárszék, amely a Zanzibár termékcsalád egyik tagja.

Elsőosztályú kényelme mellett a Zanzibár bárszék elegáns, kifinomult dizájnjával esztétikus külsőt kölcsönöz a helyiségeknek. Ez a bárszék egy olyan bükk favázas szék, amely sokszínűsége mellett strapabíró és tartós. Fém lábtartója által pedig különleges védelmet, terhelhetőséget biztosít a bárszék számára. A kiemelkedő kényelem alapjául a hullámrugós ülőrész és a kiemelt odafigyeléssel kárpitozott háttámla szolgál, amely készülhet szövetből, textilbőrből, Novalife-szövetből és akár bőrből is.

A kollekció további darabjaival (Zanzibár szék és Zanzibár karszék) berendezett étkező egységes hangulatot áraszt. De, ha egy kicsit elrugaszkodunk az otthonunk nyújtotta kényelemtől, ez a bárszék különböző közösségi helyiségek, éttermek és irodák tökéletes lakberendezési tárgya is lehet.

Az áruházunk egyedi szolgáltatásának köszönhetően a Zanzibár bárszék többféle színben és kétféle méretben is elérhető a rá jellemző időtállósággal. Ezáltal minden vásárlónk egyedileg, a saját elképzelései szerint alakíthatja ki az ízlésének legmegfelelőbb bútordarabot. A székek kárpitozásának színe akár több száz kárpit közül is kiválasztható. Számunkra az Ön kényelme és az összhang megteremtése a cél.

Ha több információra lenne szüksége a Zanzibár bárszékkel és a Zanzibár termékcsaláddal kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén, vagy látogasson el a Facebook oldalunkra! Ha pedig inspirációra volna szüksége, vagy további érdekességeket szeretne látni, akkor látogasson el Instagram oldalunkra is!

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?