LIA dohányzóasztal két darabból

187 800 Ft

Lia dohányzóasztal két elemből álló, egyedi dizájntermékünk, mely a MAX Cityben, a RIO art & design földszinti üzletében rendelhető meg. A dohányzóasztal egyedi színben és méretben is rendelhető.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A Lia dohányzóasztal termékjellemzői

A Lia dohányzóasztal más üzletben nem kapható, egyedi asztalkompozíció, mely két darab asztalból áll. Egy 10 cm vastagságú alacsonyabb asztalból és egy kecsesebb felső asztalból. A felső, kisebb asztalon színes, festett Lacobel üveg található. (Az üveg színe választható.)

A dohányzóasztalra sokféle színben rendelhető festett üveg: fekete, fehér, bézs, mogyoró, piros, bordó, narancs, szürke, kék, zöld, stb. A felső asztal üveglap nélkül is kérhető, így ára alacsonyabb.

Mindkét asztal felületére pakolhatunk. A felső asztalon lévő üveglap kellő védelmet nyújt és könnyű tisztántartást tesz lehetővé, ráadásul magasabban is helyezkedik el, ezért kényelmes italtartó is. A kicsi asztal helyzete változtatható, így a számunkra kényelemesen elérhető részre húzhatjuk.

Nem csak az üveg színe, hanem a furnér színe és anyaga is választható. Az asztal alapváltozatban tölgy vagy bükk anyagból készül, ám felár ellenében dió furnérból is rendelhető. A felületek pácolva és lakkozva vannak, de a pácolás színe is sokféle lehet: cseresznye, világos dió, sötét dió, wenge, tea, vagy akár teljesen egyedi szín is lehetséges.

A színek mellett a termék méretein is lehet változtatni, melyet 3D-rajz segítségével modellezni is tudunk vásárlóink számára.

Az alsó asztal mérete 140 x 50 cm, magassága 30 cm. A felső asztal 40 x 60 cm, magassága 40 cm.

Hogyan rendelhető meg a dohányzóasztal?

 • Egyedi méretre, színre kérjen előzetesen, elérhetőségeink bármelyikén, árajánlatot!
 • Rendeljen üzletünkben vagy e-mailen keresztül!

Válasszon a dohányzóasztalhoz szőnyeget vagy nézze meg dísztárgy-kínálatunkat! Ha több információra lenne szüksége a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

MÉRETTÁBLÁZAT

Az alsó asztal mérete 140 x 50 cm, magassága 30 cm. A felső asztal 40 x 60 cm, magassága 40 cm.

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  A TERMÉKCSALÁD TOVÁBBI TAGJAI

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?