Rodes kisasztal 268172

75 200 Ft

A Rodes kisasztal 268172 remek választás a kanapé vagy fotel mellé, amelyen italunkat és/vagy telefonunkat szeretnénk könnyen elérhető formában tárolni. Az asztallap egy 8 mm vastag edzett üvegből készült öntött elemmel.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A Rodes kisasztal remek választás, ha valami nagyon különleges, szokatlan és modern darabot keres!

A Rodes kisasztal 268172 remek választás a kanapé vagy fotel mellé, amelyen italunkat és/vagy telefonunkat szeretnénk könnyen elérhető formában tárolni. Az asztallap egy 8 mm vastag edzett üvegből készült öntött elemmel.

Az üvegből készült asztallapot egy krómozott fémből készült állvány tartja, melynek alakja egy szögletes C betűt formáz. A padlóval párhuzamosan végződve egy kereszt irányú állványrész zárja le. Ez az asztal üveglapjával egy síkban van, de a keresztirányban lefektetett csővégződés felel az asztal stabilitásáért.

A termék üveg és krómozott fém textúrájának kombinációja. Remek megoldás az egyszerű, modern és letisztult stílusban berendezett helyiségekbe. Különösen jól mutat az olyan terekben, ahol már több üveg, krómozott fémbútor és dísztárgy is van. Egyszerre illik a meleg és hideg árnyalatokban megjelenő helyiségekbe is. A Rodes kisasztal 268172 elemei és textúrái a hideg árnyalatú mesterséges fénynél, illetve természetes fénynél érvényesülnek igazán.

Az asztal jól mutathat egy modern szállodaszobában vagy egy irodában is, ahol szeretnénk az egyszerű megoldásokat, modern gondolkodást és igényes megjelenést képviselni.

Válasszon a dohányzóasztalhoz szőnyeget és meg dísztárgy-kínálatunkat is! Ha több információra lenne szüksége, esetleg kérdése van a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

MÉRETTÁBLÁZAT

Méretek: 46 x 32 x 50 cm (szélesség x magasság x mélység).

Súly: 4,7 kg

Más méretben és kivitelben nem rendelhető.

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  A TERMÉKCSALÁD TOVÁBBI TAGJAI

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?