Aros aranyszínű kisasztal 287760

225 700 Ft

Az Aros aranyszínű kisasztal 287760 látványra is nagyon érdekes asztalka, egyből megragadja figyelmünket.

Ezüst színű változatban is rendelhető.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

Az Aros aranyszínű kisasztal 287760 látványra is nagyon érdekes asztalka, amely méltó párja lehet azoknak a termékeknek, melyek egyfajta cirkuszi ihletésből születtek.

Ha valaki karikás zsonglőrként éli életét, akkor ez az asztal ideális választás otthonába. De ez csak az egyik eshetőség, mert sok vásárlónk hasonlította már a terméket nyaklánchoz és zsebórához is. A jó hír az, hogy az Aros aranyszínű kisasztal 287760 könnyen mozgatható kis helyen elfér. Ám ennek ellenére is rendkívül látványos lakberendezési tárgy.

Az Aros aranyszínű kisasztal összesen négy kör alakú elemből épül fel. Ebből kettő egy-egy összekapcsolódó karika, míg az alsó és a felső elem egy-egy körlap, amelyben tükörbetét van. Az alsó elem maga a kistasztal talpa, míg a felső maga az asztallap. A kisasztal acélból, fényes arany kivitelben készült, de van olyan változata is, ami fényes fém felületű. Felül és alul 6 mm vastag a tükörelem.

Az Aros kisasztal és a Dueto kisasztal igazán jól példázza, hogy egészen biztosan van élet a kanapé elé állított mindenki által ismert dohányzóasztal-típusokon túl is! Legyen Ön is merész, válasszon valami újszerűt az otthonába!

Válasszon a dohányzóasztalhoz szőnyeget vagy nézze meg dísztárgy-kínálatunkat! Ha több információra lenne szüksége vagy kérdése van ezzel a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

MÉRETTÁBLÁZAT

Méretek: 45 x 65 cm (szélesség x magasság x mélység).

Súly: 6,4 kg

Más méretben és kivitelben nem rendelhető.

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?