Aros ezüst színű kisasztal 287753

A jó hír az, hogy az Aros ezüst színű kisasztal 287753 könnyen mozgatható kis helyen elfér. Ám ezzel együtt is rendkívül látványos tökéletes funkcionalitással bíró lakberendezési tárgy.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

Az Aros ezüst színű kisasztal 287753 látványos termék. Nagyon érdekes asztalka, amely méltó párja lehet a szintén cirkuszi ihletésből született arany színű változatnak.

Természetesen ez a kisasztal nem csak azok számára jó választás, akik karikás zsonglőrként élik életüket. A jó hír az, hogy az Aros ezüst színű kisasztal 287753 könnyen mozgatható kis helyen elfér. Ám ezzel együtt is rendkívül látványos tökéletes funkcionalitással bíró lakberendezési tárgy.

Az Aros kisasztal összesen négy kör alakú elemből áll, melyekből kettő egy-egy összekapcsolódó karika. Az alsó és a felső elem ezzel szemben egy-egy egymásba kapcsolódó körlap, amelyben tükörbetét van. Az alsó elem maga a kistasztal talpát jelenti, míg a felső maga az asztal lapja. A kisasztal acélból, fényes ezüstösen csillogó fémes kivitelben készült, de van olyan változata is, ami fényes arany felületű. Felül és alul 6 mm vastag tükörelem található a termékben.

Az Aros asztal két változata és a Dueto kisasztal tökéletesen jól példázza a tényt, hogy határozottan és biztosan állíthassuk van élet a kanapé elé állított, mindenki által unalomig ismert dohányzóasztal-típusokon túl is! Legyen Ön is formabontó, válasszon valami egészen elképesztő dizájnt az otthonába!

Válasszon a dohányzóasztalhoz szőnyeget vagy nézze meg dísztárgy-kínálatunkat! Ha több információra lenne szüksége vagy kérdése van ezzel a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

MÉRETTÁBLÁZAT

Méretek: 45 x 65 cm (szélesség x magasság x mélység).

Súly: 6,4 kg

Más méretben és kivitelben nem rendelhető.

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?