Aurora 593375 aranykeretes tükör

212 000 Ft

Mivel az Aurora 593375 aranykeretes tükör úgy néz ki, mintha napsugarak törnének elő belőle, a metszett tükör stílusa ettől lesz egyedi és modern, ami igazán különleges lakberendezési tárggyá és lakáskiegészítővé teszi.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

Az Aurora 593375 aranykeretes tükör az Aurora termékcsalád tagja. Ha belegondolunk akkor beláthatjuk, hogy a gyártó, aki nevet választott a termékcsaládnak nagyon kreatív és kifejező volt.

Aurora ugyanis a hajnal ókori római istennője volt Hüperión titán és Thea leánya. Arról ismeretes, hogy minden reggel ő vezeti fel testvérének, a napistennek szekerét az égboltra. Tehát ez a hajnalpír, hajnal, hajnalhasadás gondolatsor határozottan megjelenik a termékek dizájnjában. Főleg ennél a kerek és arany színű sugarakkal keretezett tükörnél telitalálat a koncepció. Mivel az Aurora 593375 aranykeretes tükör úgy néz ki, mintha napsugarak törnének elő belőle, a metszett tükör stílusa ettől lesz egyedi és modern, ami igazán különleges lakberendezési tárggyá és lakáskiegészítővé teszi.

A tükör hátulja feketére lakkozott MDF-ből készült, a keret pedig üvegből, ami a tükröt még fényesebbé és feltűnőbbé teszi. Mivel a modernkori dizájnerek szerint bátran párosítható egymással az ezüst és arany szín felhívjuk a figyelmet arra, hogy ennek a tükörnek vagy egy ezüst színű változata is, így a két tükör egy térben akár párban is állhat. Az Aurora kör alakú tükör 100 cm átmérőjű. Szabályos kör formája harmonikus látvány, ezért kellemes hatást kelt, ha a szoba fő dekorációjaként jól látható helyen helyezzük el.

A tükrök mellett webáruházunkban számos egyéb lakberendezési terméket is kínálunk. Válasszon lakásába szőnyeget vagy épp tapétát! Ha pedig nagyobb bútorai lecserélésén gondolkodik, tekintse meg kínálatunkat ülőgarnitúrákból és ágyakból! Kérdés esetén vegye fel kapcsolatot kollégáinkkal, vagy látogassa meg Facebook, illetve Instagram oldalunkat!

MÉRETTÁBLÁZAT

A tükör méretei:

 • Átmérő: 100 cm
 • Vastagság: 2,5 cm
 • Súly: 18,6 kg

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?