Aries aranyszínű ovális tükör 119573

285 000 Ft

Az Aries aranyszínű ovális tükör 119573 elegáns és letisztult megjelenésével könnyedén illeszkedik szinte bármilyen stílushoz, több helyiségének is praktikus tartozéka, ugyanakkor szemet gyönyörködtető dekorációja lehet.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

Az Aries aranyszínű ovális tükör le sem tagadhatná, hogy az Aries termékcsalád része.

Az Aries aranyszínű ovális tükör 119573 elegáns és letisztult megjelenésével könnyedén illeszkedik szinte bármilyen stílushoz, otthona több helyiségének is praktikus tartozéka, ugyanakkor szemet gyönyörködtető dekorációja lehet. A tükör magassága 173 cm, szélessége pedig 83 cm. Mérete a termékcsalád többi ovális és kerek tükrei között helyezkedik el. Egész alakos tükör, ugyanakkor arányos kialakítású, a középső részén szélesebb, kerekdedebb. Ez lágy, kellemes megjelenést kölcsönöz, így egy alapvetően szögletes formájú bútorok uralta térben harmóniát teremt.

Színvilágát tekintve semleges és kifinomult. Az MDF lapból készült keret meleg tónusú arany színben pompázik, melyből kiemelkedve szimmetrikusan középen helyezkedik el a csiszolt üveglapból készült tükör.

Bár az aranyszínű ovális tükör viszonylag nagyméretű, ez ne tartsa vissza attól, hogy kisebb alapterületű helyiségben helyezze el. Ugyanis a tükrök optikailag nagyítják és élénkítik a teret, javítják a fényviszonyokat. Ha pedig egy tágas, világos szobában függesztjük fel, azzal még impozánsabbá tehetünk egy amúgy is nagyszerűen berendezett belső teret. A nappali vagy hálószoba nagy falfelületei csodás lehetőséget kínálnak arra, hogy egyszerre több tükröt helyezzünk egymás mellé, így hozva létre magával ragadó optikai csalódásokat. Ezen felül a közvetlenül tükörre eső fény fejedelmi ragyogást kölcsönöz az egész szobának.

Ez az elegáns tükör nem csak otthonának lehet éke, hanem éttermekben, szállodákban, ruhaüzletekben is pompás és praktikus díszítőelemként szolgál.

Ha szeretné otthonát még különlegesebbé varázsolni, nézze meg dísztárgy-, szőnyeg– és dohányzóasztal-kínálatunk is! Kérdés esetén keressen minket bizalommal elérhetőségeinken vagy látogasson el Facebook és Instagram oldalunkra is!

MÉRETTÁBLÁZAT

A tükör méretei:

  • Magasság: 173 cm
  • Szélesség: 83 cm
  • Vastagság: 4 cm
  • Súly: 25,2 kg

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

    Visszahívást kér:

    Hírlevél feliratkozás:

    Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

    Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

    Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

    Termék galéria

    ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

    ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

    Hétfő 10:00 - 20:00
    Kedd 10:00 - 20:00
    Szerda 10:00 - 20:00
    Csütörtök 10:00 - 20:00
    Péntek 10:00 - 20:00
    Szombat 10:00 - 20:00
    Vasárnap 10:00 - 19:00

    A HÓNAP ÚJ MODELLJE

    MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

    MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

    * rendkívül kedvező ár
    * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
    * elemekből összeállítható
    * motorosan állítható fejtámlák
    Tovább a termékre

    Miért érdemes nálunk vásárolni?