Dortmund bárszék

A Dortmund bárszék egy termékcsalád része van szék és karszék formában is. A fa és kárpit színe választható. Karszék és szék formában is kapható. Az S1 szövettel látható a fotón.

 

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A Dortmund bárszék egyedi termékünk, ezért kérés esetén alacsonyabbra is tudjuk gyártatni. Ráadásul a lábak színe is sokféle lehet, akár egyedi is.

Több száz fajta kárpitból lehet kiválasztani a megfelelő anyagot és színt. Ezek lehetnek vízzel mosható szövetek, magas kopásállóságú szövetek, textilbőr vagy novalife-szerű kárpitok. A Dortmund bárszék egy termékcsalád része van szék és karszék formában is.

A termék ADA ülőgarnitúráink kárpitjával is kérhető, ha valaki szeretné a lakáson belül az egységes kanapé és étkező megjelenést megvalósítani. De ezzel még nincs vége az egyedi szolgáltatásoknak, mert a Dortmund bárszék egyedi a vásárló által hozott kárpittal is kérhető.

Ez egy kényelmes és légies székcsalád, melyet kisebb terekbe is különösen ajánlunk. Vékony és kecses megjelenésű bárszék. Az étkezőnk berendezésekor sokszor elsődleges szempontot élvez az étkezőasztal méretének meghatározása. A család, vagy a várható vendégek számának számolgatása alakítja az étkező méretét. Természetesen ez nagyon fontos szempont, ám az étkezőt érdemes komplexen az étkezőszékekkel, sőt az étkező közelében található egyéb kiegészítő bútorokkal együtt megtervezni. A kényelmes étkezéshez elengedhetetlen a jó étkezőszék.

Válasszon a szék mellé étkezőasztalt, szőnyeget vagy nézze meg dísztárgy-kínálatunkat! Ha több információra lenne szüksége a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

  A TERMÉKCSALÁD TOVÁBBI TAGJAI

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?