Taima asztal, Dortmund szék, Dortmund karszék

Az asztal és szék külön is megvásárolható.

A Taima asztal egy üveglapos étkezőasztal, amelynek különleges lábai az üveglapon keresztül is érvényesülnek.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A Taima asztal a fa és az üveg érdekes kombinációját jeleníti meg.

Az asztallap egy négyzet alakú víztiszta üveglapból áll, amelynek (minden más üvegasztalhoz hasonlóan) érdekessége, hogy nem szűkíti a teret. Így jóval nagyobb a térérzetünk az üvegasztal mellett. Az étkezőasztal különleges lábai az üveglapon keresztül is érvényesülnek. A Taima étkezőasztal lábai fekete és sötétszürke fémből készültek, melyek különleges absztrakt formát alkotnak, leginkább egy-egy kettős kereszthez hasonlító alakzatban jelennek meg az asztallap mindkét, hosszanti oldalával párhuzamosan. Az egyedi asztallábak ellenére a termék így is egyszerű és letisztult hatást kelt, ezért még a minimalista térben is tökéletesen mutat. A Taima asztalhoz tökéletes választás a Dortmund szék és Dortmund karszék.

A Taima asztal a többi termékünktől eltérően kizárólag csak egy méretben rendelhető (180 x 90 cm).

A képen látható termékpárosítás úgy jött létre, hogy a Taima étkezőasztal mellé a Dortmund széket és karszéket választotta a vásárló. A Dortmund székek a könnyed formavilágú székek családjába tartoznak. A székek váza bükkfából készül, amely sokféle színre festhető. A széles színválasztéknak köszönhetően könnyen igazítható más bútorok vagy az étkezőasztal színéhez. A Dortmund szék lábai szintén szokatlan formát alkotnak.

Az első két láb teljes derékszöget zár be az ülőlappal, míg a hátsó két láb enyhén kifelé tart, ezáltal a 90°-nál nagyobb szöget zárva be az ülőlappal. A Dortmund karszék esetében az elülső két láb meghosszabbítása funkcionál a kartámasz állványaként. A székeket többféle szövet boríthatja, amely több színben is rendelhető.

A Dortmund székcsalád (Dortmund szék, Dortmund karszék, Dortmund bárszék) tagjai egységes megjelenést varázsolnak az étkezőbe.

Az áruházban ugyanis nem csak szék és karszék formában, hanem bárszékként is rendelhető. Így könnyen variálhatunk a székek és széktípusok elrendezésén, igazítva az otthonunk helyigényéhez és stílusához.

Válasszon az étkezőjébe az asztal és a szék mellé:

Ha az itt leírtaknál is több információra lenne szüksége a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

MÉRETTÁBLÁZAT

A Taima asztal a többi termékünktől eltérően kizárólag csak egy méretben rendelhető (180 x 90 cm).

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?