Taima asztal, Dortmund szék, Dortmund karszék

A Taima asztal egy üveglapos étkezőasztal, amelynek különleges lábai az üveglapon keresztül is érvényesülnek.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A Taima asztal a fa és az üveg érdekes kombinációját jeleníti meg.

Az asztallap egy négyzet alakú víztiszta üveglapból áll, amelynek (minden más üvegasztalhoz hasonlóan) érdekessége, hogy nem szűkíti a teret. Így jóval nagyobb a térérzetünk az üvegasztal mellett. Az étkezőasztal különleges lábai az üveglapon keresztül is érvényesülnek. A Taima étkezőasztal lábai fekete és sötétszürke fémből készültek, melyek különleges absztrakt formát alkotnak, leginkább egy-egy kettős kereszthez hasonlító alakzatban jelennek meg az asztallap mindkét, hosszanti oldalával párhuzamosan. Az egyedi asztallábak ellenére a termék így is egyszerű és letisztult hatást kelt, ezért még a minimalista térben is tökéletesen mutat. A Taima asztalhoz tökéletes választás a Dortmund szék és Dortmund karszék.

A Taima asztal a többi termékünktől eltérően kizárólag csak egy méretben rendelhető (180 x 90 cm).

A képen látható termékpárosítás úgy jött létre, hogy a Taima étkezőasztal mellé a Dortmund széket és karszéket választotta a vásárló. A Dortmund székek a könnyed formavilágú székek családjába tartoznak. A székek váza bükkfából készül, amely sokféle színre festhető. A széles színválasztéknak köszönhetően könnyen igazítható más bútorok vagy az étkezőasztal színéhez. A Dortmund szék lábai szintén szokatlan formát alkotnak.

Az első két láb teljes derékszöget zár be az ülőlappal, míg a hátsó két láb enyhén kifelé tart, ezáltal a 90°-nál nagyobb szöget zárva be az ülőlappal. A Dortmund karszék esetében az elülső két láb meghosszabbítása funkcionál a kartámasz állványaként. A székeket többféle szövet boríthatja, amely több színben is rendelhető.

A Dortmund székcsalád (Dortmund szék, Dortmund karszék, Dortmund bárszék) tagjai egységes megjelenést varázsolnak az étkezőbe.

Az áruházban ugyanis nem csak szék és karszék formában, hanem bárszékként is rendelhető. Így könnyen variálhatunk a székek és széktípusok elrendezésén, igazítva az otthonunk helyigényéhez és stílusához.

Válasszon az étkezőjébe az asztal és a szék mellé:

Ha az itt leírtaknál is több információra lenne szüksége a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

MÉRETTÁBLÁZAT

A Taima asztal a többi termékünktől eltérően kizárólag csak egy méretben rendelhető (180 x 90 cm).

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  A TERMÉKCSALÁD TOVÁBBI TAGJAI

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?