Mika bővíthető üveg étkezőasztal

1 026 000 Ft

A Mika bővíthető üveg étkezőasztal és Aloha karszék ideális választás azok számára, akik szeretik az igazán formabontó látványvilágot, ugyanakkor legalább ennyire fontos számukra a kényelem.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A Mika bővíthető üveg étkezőasztal és Aloha karszék szó szerint csillogást visz a szürke, unalmas hétköznapokba.

De a fényes üveg asztallap és a rozsdamentes acél lábak különleges hangulata még nem minden! A Mika bővíthető üveg étkezőasztal olyan, mintha mindjárt két asztalunk lenne. Bármikor választhatunk, hogy 160 cm vagy 220 cm hosszúságú étkezőasztalt szeretnénk éppen. Az egyedi kialakításnak köszönhetően az asztallap mindkét vége szabadon kihúzható vagy visszatolható. Ha vendégek jönnek hozzánk, biztosan nem kell még a lakás átrendezésére is időt szakítanunk. Azért, hogy mindenki biztosan elférjen elég csupán kibővíteni a Mika étkezőasztalt! Ráadásul az üvegasztal lábai is úgy vannak elhelyezve, hogy azok nem érnek az asztal széléig, így kényelmesen el lehet férni mellette. Az Aloha karszék megjelenés és kényelem tekintetében is tökéletes választás. A puha, letisztult formavilágú karszék és a feltűnő, erősen szögletes étkezőasztal látványra is jól kiegészítik egymást. A Mika üveg étkezőasztal és Aloha karszék ideális választás azok számára, akik szeretik az igazán formabontó látványvilágot, ugyanakkor legalább ennyire fontos számukra a kényelem.

Ha a fotók alapján elnyerte a tetszését a termék, nézze meg személyesen is áruházunkban!

Ha úgy érzi, még valami hiányzik otthonából, étkezőjéből vagy konyhájából, nézzen szét bárszékeink között is! Termékeink között minőségi bútorok széles kínálatát találja, legyen szó szekrényről vagy épp ágyról, esetleg különböző dísztárgyakról. Látogasson el Instagram, illetve Facebook oldalunkra is!

További információk

Méretek 160-220 × 90 × 75 cm

MÉRETTÁBLÁZAT

Az asztal méretei:

 • Magasság: 75 cm
 • Szélesség: 90 cm
 • Hosszúság: 160 cm /220 cm
 • Súly: 95,9 kg

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?