Osaka nyitható étkezőasztal

Az asztal és szék külön is megvásárolható.

Az Osaka nyitható étkezőasztal első ránézésre egy visszafogott megjelenésű étkezőasztalnak tűnik. Érdekessé akkor válik, ha megpillantjuk a lábait. Igazán egyedi hatását az adja, hogy lábai úgy néznek ki, mintha az egész asztal egyetlen lappá lenne összecsukható.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

Az Osaka nyitható étkezőasztal első ránézésre egy visszafogott megjelenésű étkezőasztalnak tűnik. Érdekessé akkor válik, ha megpillantjuk a lábait. Igazán egyedi hatását az adja, hogy lábai úgy néznek ki, mintha az egész asztal egyetlen lappá lenne összecsukható. Ezek a vékony, mégis roppant stabilitást biztosító lábak nemcsak izgalmassá teszik a bútort, hanem meghökkentővé is. Egy merész, akár polgárpukkasztó, kifejezetten fiatalos étkezőbe a legtökéletesebb. De különleges, sokak szerint légies dizájnja akár egy minimalista ebédlőben is tökéletesen mutat.

A vidám összhatás kedvéért az étkezőasztalhoz érdemes modern, színes étkezőszékeket, étkezőfoteleket választani.

A karcsú, fehér design lábak fémből készülnek, hogy magabiztosan támasszák alá a tölgyből készült, fafurnéros asztallapot. Utóbbi felület fehér selyemfényű színt kapott.

Az Osaka nyitható étkezőasztal, nagyobb összejövetelek idejére, a normál 160 x 90 cm-es méretről 200 x 90 cm méretűre bővíthető. Így akár nyolc fő is kényelmesen leülhet az asztal mellé és hosszabb időt is eltölthet ott.

Az étkezőasztalból már csak egy darab érhető el, ezért ne habozzon, ha egy modern, minimalista étkezőt szeretne az ebédlőjébe.

Válasszon az étkezőasztal mellé széket, szőnyeget vagy nézze meg dísztárgy kínálatunkat! Ha több információra lenne szüksége a termékkel kapcsolatban, akkor kérje kollégáink segítségét elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra és Instagram oldalunkra!

MÉRETTÁBLÁZAT

Normál méret: 160 x 90 cm

Az asztal nyitott mérete: 200 x 90 cm

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  A TERMÉKCSALÁD TOVÁBBI TAGJAI

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?