Malaga L alakú állítható fejtámlás kanapé

25% kedvezmény
2 hétig

A Malaga kanapé többféle formában, méretben és sokféle színben rendelhető. Karfás kanapé több méretben, illetve L lakú kanapé és U alakú kanapé is összeállítható az elemekből felépülő ülőgarnitúránál. A különlegessége az állítható fejtámla és a pluszban kérhető állítható ülésmélység. A sokféle szövet mellett fa és fém lábbal egyaránt rendelhető ez a modell.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A Malaga L alakú állítható fejtámlás kanapé modern formavilágú és állítható fejtámlákkal rendelkező modell.

De a Malaga L alakú állítható fejtámlás kanapé sokoldalúsága ezzel még nem ér véget. A fejtámlák állítása mellett, az ülésmélységet is lehet növelni. Ez motorosan vagy manuálisan is történhet. Miért kedvelik sokan ezt a funkciót? Azért, mert a segítségével kialakított kanapén kényelmesen lehet szunyókálni vagy TV-t nézni. Az pedig már csak hab a tortán, hogy magasabb vásárlóink kényelmesebben tudnak ülni rajta, a gyerekek pedig kuckózni és játszani is jobban tudnak, amikor megnövelik az ülőfelületet.

A motorosan állítható verzió esetében USB csatlakozó beépítése is kérhető. USB csatlakozó pedig mobiltelefon töltésére is alkalmas. A karfa belső részében lévő gombok, az ülésmélység állítására szolgálnak.

Egyes elemeknél a Malaga L alakú állítható fejtámlás kanapé háttámlái is mozgathatók. Előre vagy hátra lehet állítani, amivel szintén az ülésmélység méreteit lehetséges módosítani. Amennyiben inkább csak egy kényelmes pihenésre vágyik a kanapén, akkor praktikus hátratolni. De, ha inkább laptopon dolgozna, esetleg vendégség érkezik a házhoz, akkor praktikus előre húzni a háttámlát. Így csökkenthető az ülőfelület mérete és komfortosabb lesz az ülés.

A Malaga kanapé légies modern formájú. A fém lábak lehetnek króm vagy fekete színűek, de kérhető falábbal is, amely szintén több színben választható.

Sokféle színű és struktúrájú kárpittal lehet választani, sok-sok méretben és formában, így mindenki könnyen megtalálja az otthonába illő formát és színt.

A Malaga ülőgarnitúrához választható formai és funkcionális elemek:

 • kétüléses kanapé több méretben (196*109 cm vagy 170*109 cm)
 • L alakú lábtartós kanapé
 • L alakú háttámlás kanapé
 • U alakú forma több méretben
 • legkisebb “L” alakú forma: 261*191 cm
 • legkisebb “U” alakú forma: 222*371*191 cm
 • ülésmélység növelése manuálisan
 • ülésmélység növelése motorosan, USB csatlakozóval
 • rendelhető lábak: fekete fém, króm vagy fa több színben
 • többféle üléskeménység választásra is van lehetőség
 • le és fel hajtható fejtámlák minden formánál vannak
 • lábtartós puff kétféle méretben
 • több száz színű kárpittal rendelhető

Az ülőgarnitúrákhoz illő  festmény, szőnyeg, dohányzóasztal is választható áruházunkban. A Malaga L alakú állítható fejtámlás kanapé ki van állítva az üzletükben! Érdemes kipróbálni! Kollégáink pedig segítenek a legmegfelelőbb méret és forma kiválasztásában.

Az üzletünkben kiállított Solthy Gallery festményei közül választhat akár a kanapéhoz illőt, vagy rendelhet saját elképzelés alapján, melyet a festőnő megvalósít.

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?