Hadas fém kisasztal 296243

166 400 Ft

A Hadas kisasztal 296243 kerek formájú, üvegből készült asztallappal rendelkező, acél kisasztal, fényes kivitelben. Felső és alsó eleme 5 mm-es edzett üvegpolc, melyet függőleges, de lekerekített rudak kötnek össze.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A Hadas fém kisasztal 296243 a fém kisasztalok igazán formabontó képviselője.

A Hadas fém kisasztal 296243 kerek formájú, üvegből készült asztallappal rendelkező, acél kisasztal, fényes kivitelben. Felső és alsó eleme 5 mm-es edzett üvegpolc, melyet függőleges, de lekerekített rudak kötnek össze. Ezek a rudak nem futnak körbe az asztallap teljes kerületén, így az alsó, egyébként talapzatként szolgáló kerek polc tökéletes pakolóhellyé is válik, amelyből nem vihető el könnyen akármi.

A vásárlóink visszajelzése alapján ez a kisasztal tökéletes választás cicatartó gazdik számára, mert az alsó polcra helyezett kispárna állandó búvó- és pihenőhelyként szolgálhat, amelyet örömmel vesznek birtokba egyes macskák.

A megfelelő méretű és formájú dohányzó- és kisasztal kiválasztása kulcsfontosságú eleme a lakberendezésnek. Ha rosszul választunk bizony hamar elromlik, nem lesz arányos az összkép. Az ideális dohányzóasztal ugyanolyan magas, vagy 2-5 cm-rel alacsonyabb, mint a kanapé ülőfelülete. Ha szűk a tér, az asztal legyen inkább lekerekített és vékony lábú. Ha kicsi a szoba  és látványos a szőnyeg, akkor érdemes megfontolni a hajlított üveg dohányzóasztal használatát.

Válasszon a dohányzóasztalhoz szőnyeget vagy nézze meg dísztárgy-kínálatunkat! Ha több információra lenne szüksége vagy kérdése van ezzel a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

MÉRETTÁBLÁZAT

Méretek: 50 x 55 cm (szélesség x magasság).

Súly: 5,7 kg

Más méretben és kivitelben nem rendelhető.

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  A TERMÉKCSALÁD TOVÁBBI TAGJAI

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?